به گزارش خبرگزاری مهر، این دوره آموزشی در سه بخش برگزار میشود. بخش نخست ناظر به «مبانی و اصطلاحشناسی» است و در آن مفاهیم کلیدی فلسفه هنر (تخنه، میمسیس، پوئسیس، استتیک و هنر زیبا) در بستر توصیف وجوه تمایز نگرش مدرن و نگرش پیشامدرن به هنر و زیبایی واکاوی میشود.
بخش دوم به پارهای از مهمترین «نظریههای هنر» میپردازد. به این منظور پس از طرح و بررسی دیدگاههای گوناگون درباره امکان یا عدم امکان تعریف هنر و ضرورت یا عدم ضرورت این کار، با نظر به رویکردهای ذاتگرایانه و ذاتستیزانه، نظریههای بیانگرایی زیباییشناختی، نظریه نهادی هنر، نظریه میمسیس، نظریهی فرم معنادار ونظریه بازی نقد و بررسی میشود.
بخش سوم به «هستیشناسی هنر» اختصاص دارد. در این بخش درباره مهمترین مسائل و مباحث ناظر به شأن وجودی آثار و قالبهای هنری در متن دیدگاههای ایدئالیستی، پدیدارشناختی و تحلیلی و با نظر به آرای فیلسوفانی چون کالینگوود، اینگاردن، گادامر، هایدگر، دوفرن، مرلوپونتی، ولهایم و ...بحث میشود.
این دوره آموزشی در ده جلسه و در روزهای سهشنبه ساعت ۱۴ تا ۱۶ برگزار میشود. این دوره از تاریخ۲۰ دی ۱۳۹۰ آغاز میشود و علاقمندان برای ثبتنام، تا ۱۵ دی ماه فرصت دارند در ساعات اداری به مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر(بخارست)، نبش کوچه سوم مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای 88723316 و 88717458 تماس بگیرند.
نظر شما