۲۷ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۲۴

هاشمی نیا:

270 خانه روستایی در شهرستان دالاهو مقاوم سازی شد

270 خانه روستایی در شهرستان دالاهو مقاوم سازی شد

دالاهو ـ خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان دالاهو گفت: از آغاز سال تاکنون270 خانه روستایی در شهرستان دالاهو مقاوم سازی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی هاشمی نیا گفت: در شهرستان دالاهو تا به حال 290 واحد مسکونی ملکی پراکنده در سطح شهر در قالب مسکن مهر ساخته شده است.

فرماندار شهرستان دالاهو تاکید کرد: از آغاز سال تاکنون270 واحد روستایی در این شهرستان مقاوم سازی شده است.

هاشمی نیا افزود: پیشرفت فیزیکی پروژه مسکن مهر در شهرستان دالاهو در 480 واحدی این شهرستان، بیش از 65 درصد است که از این 480 واحد، اسکلت 420 واحد آن ساخته شده است و عملیات سفت کاری 64 واحد و نازک کاری 48 واحد به اتمام رسیده است.

فرماندار شهرستان دالاهو در پایان گفت: مسئولان و پیمانکاران پروژه های مسکن مهر در این شهرستان در عملیات ساخت پروژه و انجام نماسازی مناسب و دسترسی به خدمات عمومی سرعت عمل داشته باشند تا مایه دلگرمی بیش از پیش مردم برای سکونت در واحدهای مسکن مهر شوند.
 

کد خبر 1486906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha