۲۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۱۲

اکبرزاده در گفتگو با مهر:

سالانه 40 میلیارد تومان نیز برای مدیریت بحران گیلان اختصاص می یابد

سالانه 40 میلیارد تومان نیز برای مدیریت بحران گیلان اختصاص می یابد

رشت - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار گیلان گفت: بطور میانگین سالانه 40 میلیارد تومان برای مدیریت بحران و جبران خسارت های ناشی از بلایایی طبیعی به استان اختصاص می یابد.

محمد اکبرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه از 42 بلایای طبیعی در دنیا 39 مورد در استان گیلان رخ می دهد، افزود: سیل، زلزله، رانش زمین، طوفان، خشکسالی، آتش سوزی و غیره از جمله این حوادث است.

وی در ادامه به توسعه زیرساخت های کلانشهر رشت با اشاره به طرح های ترافیکی در مرکز استان اظهارداشت: در طرح جامع این شهر 44 پروژه برای ساخت تقاطع های غیرهمسطح پیش بینی شده است.

معاون عمرانی استاندار گیلان گفت: برای پرهیز از موازی کاری در طرح های عمران شهری و مدیریت شهری رشت، طرح تفصیلی با مشارکت 14 مشاور به محوریت سازمان مسکن و راه و شهرسازی در حال اجراست و این طرح تا اسفند ماه سال 91 به تصویب نهایی خواهد رسید.

وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی پروژه قطار شهری طی ماه های آینده در رشت خبرداد و افزود: بخشی از تقاطع های غیر همسطح های که بالای 50 درصد پیشرفت کار دارند دهه فجر امسال و هفته دولت سال آینده به بهره برداری می رسد.

اکبرزاده از تقاطع غیر هم سطح میدان باستانی شعار که بصورت خیابانی دو طبقه و به طول هزار و 100 متر است از طرح های عمران شهری نام برد که نحوه  اجرای آن با توجه به رعایت موارد علمی و فنی  در کشور الگو است و به عنوان کارگاهی آموزشی محسوب می شود.

وی در ادامه از اتصال کامل شبکه برق گیلان به شبکه سراسری با هزینه 100 میلیارد تومانی در هفته دولت آینده خبرداد و گفت: با بهره برداری از این طرح گیلان برق تولیدی خود را صادر خواهد کرد.

معاون عمرانی استاندار همچنین از ساخت 100 هزار واحد مسکن مهر در استان در قالب طرح های مسکن مهر 99 ساله، خود مالک، اجاره به شرط تملیک، احیا بافت فرسوده و پروژه مشارکتی اشاره کرد و اظهارداشت: از این تعداد 15 هزار واحد مسکن مهر در رشت در حال ساخت و حدود هزار و 200 واحد قابل بهره برداری است که با احتساب طرح خود مالکی این آمار به هشت هزار واحد می رسد.

وی گفت: در رشت به اندازه شهر بندرانزلی یا لاهیجان در وسعتی کمتر، مسکن مهر در حال ساخت است از اینرو فراهم کردن زیرساخت های آب، برق و گاز به دلیل کمبود اعتبارات با کندی مواجه است.

اکبرزاده یادآورشد: برای فراهم کردن این زیرساخت ها 110 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که حدود 40 میلیارد تومان سهم استانداری، دولت و وزارتخانه های مربوطه است.

کد خبر 1487297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha