به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد جواد مهری، دبیرعلمی این همایش با بیان اینکه سالها بود که به فکر برگزاری این کنگره بودیم، گفت: پس از سفر مقام معظم رهبری به استان و تاکید ایشان مبنی بر اینکه هنوز جایگاه حقیقی علمی، فرهنگی و هنری استان کرمانشاه شناخته نشده است، اولین گام را برای تجلیل از علمای استان برداشتیم.
دبیر علمی نخستین کنگره نکوداشت عالمان ربانی استان کرمانشاه تاکید کرد: تجلیل از سه تن از علمای استان، حضرات آیات نجومی(ره)، عراقی(ره) و حاج آخوند(ره)، نخستین اقدام برای معرفی اندیشمندان و الگوهای هدایت گری در جامعه است.
حجت الاسلام مهری تصریح کرد: امیدوارم پس از این شاهد برگزاری همایش های دیگری باشیم.
وی با تاکید بر معرفی بزرگان و مفاخر استان به عنوان الگوهایی ارزشمند برای نسل جوان، افزود: در 200 سال گذشته، استان کرمانشاه شاهد حضور 50 مجتهد بوده که حوزه های علمیه و مردم از شناخت این بزرگان محروم هستند و این آفتی برای استان کرمانشاه است.
دبیر علمی کنگره نکوداشت عالمان ربانی و الگوهای هدایت گری خطه کرمانشاه، با اشاره به انتخاب روز وحدت و دانشگاه به عنوان بهترین زمان برای برگزاری این کنگره و ایجاد آشتی و وحدت دوباره میان حوزه و دانشگاه، گفت: باید روز وحدت و دانشگاه را بزرگ دانسته و گرامی بداریم.
وی با ابراز تاسف از اینکه امروز در حوزه علوم انسانی دانشجو و استاد ما ضد دین بار می آیند، گفت: حوزه های علمیه باید خوراک فکری جامعه را تامین کنند.
حجت الاسلام مهری، با تاکید بر آسیب شناسی دانشگاه ها و نیاز سنجی فکری و عقیدتی، مراکز آموزش عالی را به عنوان یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری یاد کرد.
وی با بیان اینکه کشورهای صاحب علم، حرف اول را در دنیا می زنند، افزود: بعد از انقلاب در دانشگاه های ما خوب کار شد اما خلا فکری و معنوی در این مراکز احساس می شود.
دبیر علمی نخستین کنگره نکوداشت عالمان ربانی استان کرمانشاه در پایان تصریح کرد: حوزه های علمیه باید اخلاق و معنویت را با این علم ممزوج کنند و روز وحدت و دانشگاه را به معنی واقعی کلمه کاربردی کنند.
نظر شما