۱ دی ۱۳۹۰، ۱۸:۴۵

عباس:

اجرای پروژه ترسیب کربن در خراسان جنوبی با برنامه ریزی همراه است

اجرای پروژه ترسیب کربن در خراسان جنوبی با برنامه ریزی همراه است

بیرجند - خبرگزاری مهر: کارشناس ظرفیت سنجی UNDPپاکستان وضعیت اجرای پروژه ترسیب کربن در دشت حسین آباد غیناب سربیشه را خوب، برنامه ریزی شده و متمرکز عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید کاظم عباس در بازدید از مراحل اجرایی پروژه ترسیب کربن خراسان جنوبی گفت: در پاکستان پروژه ای با این عنوان انجام نمی شود اما پروژه مشابه آن با نام مدیریت پایدار سرزمین فعال است که همان اهداف پروژه ترسیب کربن راه دنبال می کند و بهبود وضعیت مراتع، زمینها، جنگل، بهبود پایدار زمینهای کشاورزی و ... از دستاوردهای اجرای آن است.

وی بیان کرد: شرایط آب هوایی خراسان جنوبی و اجرای پروژه ترسیب کربن با برخی مناطق پاکستان از جمله منطقه سیستان مشابه و اقلیم هر دو ناحیه خشک و نیمه خشک است.

کارشناس ظرفیت سنجی UNDPپاکستان گفت: مشکلات در پروژه SLM پاکستان نیز با ترسیب کربن شبیه است.

وی چرای بی رویه دام، بهره برداری نامناسب از زمینهای کشاورزی، وضعیت معیشتی نابه سامان مردم و ... را از موارد تشابه عنوان کرد.

به گفته وی، روشهای برداشت و مدیریت منابع آب در ارتقای وضعیت کشاورزی و دام داری موثر است و از این رو باید اجرای این روشها بیشتر از قبل مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 1490704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha