۲ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۳۹

آیت‌الله حسینی بوشهری:

لزوم پرهیز از تخریب و بداخلاقی در انتخابات/ اشغالگران عراق زخم خورده‌اند

لزوم پرهیز از تخریب و بداخلاقی در انتخابات/ اشغالگران عراق زخم خورده‌اند

قم - خبرگزاری مهر: امام جمعه قم بر لزوم پرهیز از تبلیغات مضر و جلوگیری از هر گونه تخریب و بداخلاقی در انتخابات تاکید کرد و گفت: تمامی جهانیان نظاره‌گر حضور مردم در انتخابات مجلس هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه قم با اشاره به آغاز ثبت نام کاندیدا در انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوم دی ماه اظهار داشت: جایگاه مجلس شورای اسلامی در نظام، جایگاه مقدسی است که نقش قانون‌گذاری، تائید وزا و... از جمله آنهاست.

وی با بیان اینکه مجلس نمادی از مردم سالاری دینی است، تاکید کرد: نمایندگان مردم از استانها و شهرهای  کشور به عنوان عصاره ملت انتخاب می‌شوند و در مجلس به دنبال حل مشکلات مردم و نظام هستند.

امام جمعه قم از مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از نهادهایی یاد کرد که در طول تاریخ قبل و بعد از انقلاب نقش آفرین بوده است و گفت: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در سال‌های بعد از شکل گیری انقلاب اسلامی بیشترین موضع‌گیری را علیه آمریکا، رژیم صهیونیستی و مستکبران داشته‌اند.

آیت‌الله حسینی بوشهری به تفاوت‌های این انتخابات با انتخابات سال‌های قبل اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از جریان فتنه 88 این اولین انتخاباتی است که در کشور برگزار می‌شود و حساسیت آن خیلی زیاد است.

وی اضافه کرد: تمام جهان نظاره گرند که فهم و شعور بالای ملت ایران را در این انتخابات ببینند و هر چه حضور مردم در این انتخابات قوی‌تر و گسترده‌تر باشد عزت و آبروی نظام اسلامی را در دنیا چند برابر خواهد کرد.

حرمت افراد را نشکنیم

امام جمعه قم حضور همراه با رفاقت و تامین امنیت انتخابات را لازمه کار انتخابات مجلس شورای اسلامی دانست و با تاکید بر لزوم پرهیز از تبلیغات مضر گفت: نامزدهای انتخابات و طرفداران آنها بدانند که ما این انتخابات را به عنوان وظیفه دینی برگزار می‌کنیم و این تکلیف دینی و الهی که برای اعتلای نظام اسلامی انجام می‌شود نباید با مسائل دیگری آمیخته شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: هر نوع تخریب و بداخلاقی در انتخابات، ما را از اهداف بلند اسلامی و دینی جدا می‌کند، بنابراین برای رضای خدا در انتخابات حضور پیدا کنیم و حرمت افراد را نشکنیم.

آیت الله حسینی بوشهری تاکید کرد: هر کسی که از مسیر ارزشهای اسلامی عدول کند مردم دست رد بر سینه او می‌زنند.

9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت

امام جمعه قم از روز 9 دی به عنوان یوم‌الله و روز بصیرت و میثاق امت با ولایت یاد کرد و افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در این روز هویت حقیقی انقلاب و احساس وظیفه مردم در روز خطر تجلی یافت.

وی ادامه داد: روز 9 دی روز بصیرت و دشمن شناسی و وقت شناسی و به هنگام عمل کردن مردم است و این حضور نشان داد که هر جا نیاز برای حفظ کیان انقلاب باشد ملت رشید و مقاوم ما حضور جدی خواهد داشت.

آیت‌الله حسینی بوشهری تاکید کرد: برخی افراد در روز عاشورا هتاکی را به جایی رساندند که به ساحت قدسی اباعبدالله الحسین(ع) جسارت کردند و ملت وقتی دیدند هویت دینی و اسلامی آنها زیرسئوال می‌رود وارد صحنه شدند و کاری کردند که دشمنان از کرده خود پشیمان شدند.

اشغالگران عراق زخم خورده‌اند

امام جمعه قم به تحولات اخیر کشور عراق به ویژه خروج نظامیان اشغالگر از این کشور اشاره کرد و افزود: آمریکایی‌ها برنامه‌های زیادی برای حضور در خاورمیانه، تسلط بر نفت و اشراف اطلاعاتی بر کشورهای منطقه تدارک دیده بودند اما شکست خوردند.

وی ادامه داد: آنها برای اینکه شکست آنها در عراق معلوم نشود روزهای پایانی که می‌خواستند عراق را ترک کنند بیشترین فشار را به جمهوری اسلامی وارد کردند تا شیرینی این اخراج در کام مردم ما تلخ شود.

حسینی بوشهری با بیان اینکه ملت ما در برابر این تحریم‌ها آب دیده شده است گفت: ملت رشید و دولت انقلابی عراق اعلام کردند که یک روز هم وجود اشغالگران را تحمل نمی‌کنند.

امام جمعه قم با اشاره به وقوع 18 انفجار در روز گذشته در عراق، تصریح کرد: پیام انفجارها این است که آمریکا و مزدوران آنها می‌خواهند بگویند که اگر از این کشور خارج شوند عراقی‌ها امنیت نخواهند داشت.

وی ادامه داد: تاسف‌بارتر این است که این انفجارها با پول ملت علیه مردم و توسط افرادی که در دولت جایگاهی داشتند انجام شده است و دشمن سعی کرد اول جای پای خود را محکم کند، بعد از این  کشور برود.

رفتارهای مغایر مسیحیان با آموزه‌های حضرت مسیح

آیت‌الله حسینی بوشهری به فرارسیدن میلاد حضرت عیسی مسیح اشاره کرد و یادآور شد: سخنان و رفتار ایشان مورد تمجید ذات کبریایی حق قرار گرفته است.

وی گفت: از کلماتی که از آن وجود مقدس نقل شده این است که خوشا به حال کسانی که میان مردم اصلاح می‌کنند و از تفرقه جلوگیری کنند.

امام جمعه قم تاکید کرد: من از تریبون نماز جمعه به جوانان، دولتمردان و مردم ساکن در کشورهای مسیحی نشین اعلام می‌کنم که آیا آنچه امروز در جهان مسیحیت می‌گذرد حاکی از رفتار مسیح است، یا هر روز به آتش جنگ و خونریزی و لشکرکسی دامن می‌زنند. بدانید که شما پیرو حضرت مسیح نیستید.

وی همچنین به روز ملی ثبت احوال اشاره کرد و افزود: یکی از کارهای ارزشمندی که توسط این نهاد انجام می‌شود به ثبت رساندن هویت افراد در مراحل مختلف زندگی است که اقدامی ارزشمند به شمار می‌رود.

امام جمعه قم با اشاره به روز سوادآموزی و تشکیل نهضت سوادآموزی اظهار داشت: اسلام ما در میان همه ادیان، بیشترین سفارش را در رابطه با تحصیل علم دارد.

وی گفت: خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به خاطر هدایتهای امام و رهبری گام‌های ارزشمندی برداشته شده و عده زیادی از طریق نهضت سوادآموزی به مدارج بالای علمی دست یافتند.

تقوا بهترین گنج و محکم‌ترین دژ

امام جمعه قم با ذکر روایتی از امیرالمومنین (ع) اظهار داشت: امیرالمومنین(ع) در رابطه با جایگاه تقوا ویژگیهای را برشمردند که وجود این ویژگیها می‌تواند در زندگی انسان سرنوشت ساز باشد.

وی ادامه داد: امرالمومنین(ع) تقوا را به عنوان بهترین گنج و محکم‌ترین دژ و بزرگترین مدال عزت و افتخار در زندگی می‌داند و رسیدن به مقصود هر طالبی و موفقیت و پیروزی و سعادت را از تقوا می‌داند.

نقش امام باقر(ع) در مقابله با انحرافات فکری

حسینی بوشهری به تشریح سیره امام باقر(ع) پرداخت و گفت: آشنایی با زندگی امامان و پیشوایان بهترین درس برای شیعیان است.

امام جمعه قم تاکید کرد: امامان ما هم خود به آموزه‌های اخلاقی آراسته بودند و هم در جامعه دوران خودشان تحول عظیمی ایجاد کردند و گفتار و رفتار آنها برای جامعه امروز ما الگوست و ما باید از امامان معصوم، شیوه خداترسی و عبادت را بیاموزیم.

وی ادامه داد: امامان ما تسلیم فرمان پروردگار بودند و اگر مشکلی در زندگی آنها به وجود می‌آمد نگران می‌شدند، اما زمانی که می‌دیدند خدای متعال چنین اراده‌ای کرده، به آنچه خدا دوست دارد گردن نهادند.

آیت‌الله حسینی بوشهری با بیان اینکه امام باقر(ع) در بعد اجتماعی نقش آفرین بودند اظهار داشت: امام باقر(ع) در دورانی زندگی کردند که انحراف فکری، سیاسی، اخلاقی و اجتماعی شدت گرفته بود و ایشان اقدام به ایجاد جنبش علمی کردند.

وی تاکید کرد: امام باقر(ع) در سطح عموم جامعه با کلمات و رفتارشان الگوسازی کردند و از سوی دیگر اقدام به نخبه پروری کردند تا شاگردانش در جامعه تاثیرگذار باشند.
 

کد خبر 1491002

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha