به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از خبرگزاري فرانسه ، مسعود خان سخنگوي وزارت امور خارجه پاكستان ضمن رد مطلب مندرج در مجله نيويوركر اعلام داشت:"چنين همكاري در كار نيست" .
خان دركنفرانسي مطبوعاتي هفتگي دراسلام آباد اعلام كرد: ما در باره برنامه هاي هسته اي ايران اطلاعات زيادي در دست نداريم بنابر اين فكر مي كنم گزارش مندرج در نشريه نيويوركر قديمي است و به نوعي اغراق حقايق است و چنين چيزي وجود ندارد.
اين مقام پاكستاني اعلام كرد: من فكر مي كنم اين گزارش بي محتوا و بر اساس حدس و گمان و برداشت سطحي تدوين شده است.
نشريه نيويوركر در گزارش خود نوشته بود كه دانشمندان پاكستاني براي اينكه عبدالقدير خان دانشمند اتمي پاكستان را به آمريكا تحويل ندهند اطلاعاتي را پيرامون سايت هاي هسته اي ايران گرد آوري مي كنند تا به آمريكا در حمله هوائي به ايران كمك كنند .
نظر شما