به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد آزاد در کارگروه اشتغال و سرمایه گزاری استان اظهار داشت: در حال حاضر مهمترین مسئله در استان بحث اشتغال است که باید همه دستگاه ها در جهت ایجاد شغل پایدار تلاش کرده و بانک ها نیز باید موانع پیش روی متقاضیان ایجاد شغل را برطرف نمایند و در جهت سرعت بخشیدن به روند پرداخت تسهیلات اشتغالزایی ظرف یک هفته اهتمام ورزند.
وی گفت: سهم سیستان و بلوچستان برای ایجاد اشتغال حدود 60 هزار فرصت شغلی است که خوشبختانه بیش از 70 درصد این مهم تحقق یافته و امیدواریم با تلاش دستگاه های اجرایی و فرمانداری های استان تا پایان سالجاری همه تعهدات استان اجرایی شود.
وی افزود: از ابتدای اجرای طرح بنگاه های زود بازده اقتصادی تاکنون 524 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات از محل منابع بنگاه های زود بازده اقتصادی پرداخت شده که برای 36 هزار نفر شغل ایجاد شده است.
رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه گزاری سیستان و بلوچستان بیان داشت: 94 میلیارد تومان در بحث ایجاد مشاغل خانگی به استان ابلاغ شده که از این میزان 81 میلیارد تومان آن به متقاضیان پرداخت شده است.
وی گفت: 13 هزار و 25 نفر برای ایجاد مشاغل خانگی ثبت نام کرده اند که تاکنون برای 9 هزار و 800 نفر مجوز صادر شده است.
وی همچنین از تهیه سند اشتغال استان توسط دانشگاه سیستان و بلوچستان، بعنوان اولین سند اشتغال کشور خبر داد و ابراز امیدواری کرد با مشارکت همه دستگاه ها مسئله اشتغال در استان برطرف شود.
در این جلسه که به صورت ویدئو کنفرانس با فرمانداری های استان برگزار شد، مسائل اشتغال در شهرستان ها مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما