به گزارش خبرگزاری مهر، هادی سیاسی سپاه امام رضا (ع) در این همایش گفت: اهداف دشمنان در طرح های خاورمیانه تجزیه کشورهای اسلامی است که تهدیدی علیه اسلام است.
سرهنگ جلال امینی افزود: تهدید، تشدید فشارهای علیه انرژی هسته ای نقض حقوق بشر تشدید فشار و تحریم بانک مرکزی و صنعت نفت ایران نیز از دیگر اهداف دشمنان است.
وی با بیان اینکه استکبار جهانی برای مقابله با انقلاب به دنبال الگوی اسلامی ترکیه و اسلام عربستان است تاکید کرد: دشمنان به دنبال به راه اندازی مدل جدیدی مانند مدل آشوبهای روسیه هستند و ما باید هوشیار باشیم.
امینی مهمترین عوال ماندگاری نظام را شاخصه های اطاعت کامل از رهبری و تنظیم جهت حرکت مطابق با موضع ولایت و بصیرت یعنی دشمن شناسی دانست.
این هادی سیاسی مهمترین اهداف فتنه گران سال 88 را تضعیف ولایت فقیه تغییر قانون اساسی و برکناری ولی فقیه دانست و گفت: دشمنان بدانند این نظام و انقلاب ماندگار است.
وی ضمن مقایسه انتخابات سال 90 با انتخابات قبلی گفت: انتخابات امسال از ویژیگی خاصی ازجمله وزن کشی جریانهای سیاسی و اولین انتخابات بعد از تجمیع انتخابات و همچنین اولین انتخابات بعد از رویکرد جدی دولت در بحث هدفمند کردن یارانه ها است.
امینی ادامه داد: ترکیب مجلس نهم مسیر انتخابات آینده ریاست جمهوری نیز ترسیم می کند.
نظر شما