حجت الاسلام حسن غفاری فرد در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: زمانی که عملکرد یک جامعه در فضای سیاسی خود با توجه به ارزشها و آرمانهایش به صورت بسته نباشد ممکن است با پیامدهایی ناخوشاند مواجه شود.
وی کم شدن رشد و حضور حداکثری نخبگان در جامعه را از معایب اداره جامعه به شکل بسته عنوان کرد.
مدیر گروه فقه و اصول مدرسه معصومیه (س) ایجاد حس حداکثر خواهی یا افزون خواهی و خطای فهم در مصداق از جانب دوستداران یک نظام و ایجاد فرصت برای دشمنان را نیز از خطرات اداره جامعه به شکل باز دانست.
استفاده از مدیریت بحران در مشکلات
غفاری فرد با بیان اینکه برای جلوگیری از ایجاد مشکلات نمیتوانیم به استبداد و دیکتاتوری متوسل شویم اظهار داشت: برای رفع این گونه مشکلات باید از مدیریت بحران استفاده کرد.
عناصر لازم در مدیریت بحران
وی شناسایی ظرفیتهای مثبت و منفی رقبا و دشمنان، آگاهی بخشی به نیروهای خودی نسبت به اهدافشان و بهرهمندی از یک مدیر شجاع، صبور و دوراندیش و متقی را از حداقل عناصر لازم در مدیریت بحران برشمرد.
ایجاد فتنه در مسیری ۲۰ ساله
عضو هیئت علمی موسسه امام رضا (ع) تصریح کرد: فتنه 88 با فرصت طلبی دشمنان در یک مسیر ۲۰ ساله از سال ۶۸ تا ۸۸ شکل گرفت.
غفاری فرد ادامه داد: این افراد ناآگاه بر مطالبات غلط خود اصرار داشتند و اصرار خود را به نام ملت تمام میکردند و مدعی بودند که حرف آنها حرف ملت و مورد قبول برای همه است.
قم - خبرگزاری مهر: عضو هیئت علمی موسسه امام رضا (ع) با بیان اینکه فتنه ۸۸ به صورت مقطعی به وجود نیامد گفت: این بحران در یک جامعه باز و در اثر خطای فهم خودیها بود.
کد خبر 1496500
نظر شما