به گزارش خبرنگار مهر، صابر امامی، در این کارگاه با بیان اینکه داستان کوتاه در ایران شکل و ساختار سالم تر دارداظهار کرد: «ارداویراف نامه» که در زمان ساسانیان نوشته شده است از جمله داستان های کوتاهی ست که از نظر سابقه تاریخی می توان به آن اشاره کرد.
وی افزود: بعد از اسلام، مشهورترین کتاب هایی که در زندگی اکثریت مردم نقش داشت؛ «کلیله و دمنه»، «گلستان سعدی»، «مرزبان نامه» است.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: داستان کوتاه مانند جرقه ای ست که بلافاصله شروع، بلافاصله پایان و در آخر، نویسنده احساس راحتی می کند و این ها برشی از یک حرکت است.
امامی افزود: تا هنگامی که تلاس برای نوشتن افکار خود دارید و به دور از تقلید هستید، اولین و آخرین مرحله موفقیت را یافته اید، زیرا دیگران کنجکاو دیدن مناظر انسانی شخص شما هستند.
یادآور می شود: صابر امامی متولد 1341 و با انقلاب فرهنگی در دانشگاه ها به حوزه علمیه قم رفت و در آنجا با بخش فرهنگی و هنری تبلیغات اسلامی آشنا شد.
امامی، دکترای زبان و ادبیات فارسی را در شیراز به پایان رسانده، و حوزه ی فعالیت ایشان شعر، داستان و نگارش مقاله های پژوهشی در نقد و بررسی ادبیات کلاسیک و معاصر است و سال هاست که با حوزه هنری همکاری نزدیک دارد.
کتابهایی چون «ادبیات مقاومت، در نگاهی به (سرخ از پرنده و پرواز)»، «نقدی بر شیخ صنعان و راه شکفتن انسان»، «چهار شعر از دکتر صابر امامی»، «چرا قفس؟»، «قصه پردازی در عقل و عشق»، «بلاغت»، «اسطوره های شاملو»، «دستهایم را آفتابگردانت می کنم»، «از اینجا گذشته ای»، «زندگینامه نورسلمی»، «پیدایش داستان کوتاه در جهان عرب»، «نی نوای دهم» و «آموزش عالی و ادبیات فارسی» از جمله آثار وی هستند.
نظر شما