۱۰ دی ۱۳۹۰، ۸:۳۸

جدیدترین مصوبات بنیادنخبگان/

افزایش سهم کنکوریها از نخبه‌ شدن/ معادل‌سازی یک دوره پزشکی با پسادکتری

افزایش سهم کنکوریها از نخبه‌ شدن/ معادل‌سازی یک دوره پزشکی با پسادکتری

عضو شورای استعداد درخشان وزارت بهداشت از تصویب افزایش کنکوریهای گروه تجربی و ریاضی مشمول حمایت در کمیسیون دائمی بنیاد ملی نخبگان خبر داد و گفت: 100 نفر اول کنکور تجربی مورد حمایت بنیاد قرار می گیرند.

دکتر سیدحمید جمال الدینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس مصوبه جدید کمیسیون دائمی بنیاد میزان افرادی که در کنکورهای سراسری مورد حمایت قرار می گیرند، 50 رتبه افزایش یافت، به این ترتیب 100 نفر اول گروه تجربی و 150 نفر اول گروه ریاضی در صورت تصویب هیئت امنا بنیاد به جمع مشمولان مورد حمایت می پیوندند.

معادل سازی فلوشیپ با پسادکتری

وی با اشاره به سایر حمایت هایی که از دانشجویان استعداد درخشان گروه علوم پزشکی از سوی بنیاد ملی نخبگان صورت خواهد گرفت، گفت: موضوع معادل سازی دوره فلوشیپ در گروه پزشکی با پسا دکتری در سایر گروه های علمی یکی از مهمترین موضوعات گروه علوم پزشکی بود که مورد تایید ریاست بنیاد ملی نخبگان قرار گرفته است.

وی افزود: بر اساس این تایید و نگاه حمایتی بنیاد نخبگان، تسهیلاتی که از سوی این بنیاد برای افراد شاغل به تحصیل در دوره پسا دکتری وجود دارد به افراد حاضر در دوره های فلوشیپ پزشکی هم تسری می یابد.

بررسی ورود برگزیدگان دستیاری به گروه مشمولان نخبگان

عضو شورای استعداد درخشان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: همچنین با موافقت اولیه ریاست بنیاد ملی نخبگان موضوع ورود برگزیدگان دوره های دستیاری، دکتری و دانشنامه تخصصی در گروه علوم پزشکی در شمول حمایت های بنیاد مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت تصویب کمیسیون های تخصصی و در نهایت کمیسیون دائمی و هیئت امنای بنیاد، این گروه ها نیز در حمایت بنیاد قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به چرخه حمایتی بنیاد ملی نخبگان که از دانش آموزان تا استادان ممتاز را در بر می گیرد، گفت: با حمایت از معادل سازی پسا دکتری با فلوشیپ پزشکی، ورود برگزیدگان دوره های دستیاری، دانشنامه و دکتری تخصصی، چرخه حمایت از استعدادهای درخشان گروه علوم پزشکی تکمیل می شود.

جمال الدینی، بخشی از کاهش شیب خروج از کشور نخبگان را به دلیل تسری قوانین حمایتی دانست و گفت: قوانین و آیین نامه های حمایتی که از سوی نهادهای مرتبط از جمله بنیاد ملی نخبگان و وزارتخانه های بهداشت و علوم اجرا شده اند به تکمیل چرخه حمایتی کمک کرده اند.

عضو شورای استعداد درخشان وزارت بهداشت افزود: در واقع آیین نامه های حمایتی بیشترین نگاه شان ایجاد فرصت توانمند سازی در راستای آموزش (حل مشکل ادامه تحصیل)، پژوهش (حمایت های پژوهشی) و اشتغال و کارآفرینی (شرکت های دانش بنیان) بوده است. در واقع تکمیل چرخه های حمایتی به ماندگاری بیشتر و تضمین حقوق این گروه از نخبگان و در نتیجه اعتماد آنها به نوآوری بیشتر و تولید ثروت از علم می انجامد.

کد خبر 1496555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha