به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز سروری شامگاه پنج شنبه با حضور در جمع مردم شاهرود به مناسبت بزرگداشت نهم دی در مدرسه قلعه این شهر با اشاره به نامگذاری 9 دی به یوم الله از سوی مقام معظم رهبری افزود: در این روز نام خدا و ارزش های الهی احیاء شد.
وی اضافه کرد: باید این روز مورد واکاوی در همه عصرها قرار بگیرد زیرا تبیین این روز می تواند در پایندگی و شور شعف ملت موثر باشد.
پرویز سروری اظهار داشت: نعمت عظیمی که در انتخابات مرحله دهم ریاست جمهوری به وجود آمد برای دنیا بهت انگیز بود زیرا انقلاب که 30 سال در مقابل دشمن مقاومت کرده با حضور 85 درصدی رکورد زنی کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر جا که جمهوری به مصاف نظام سلطه در انتخابات رفت پیروز شد، تصریح کرد: در عراقی که زیر چکمه های آمریکا بود این اتفاق افتاد.
وی با بیان اینکه تا روز انتخابات دهم شاهد شرکت جنبش ضد انقلاب ها بودیم اظهار داشت: منافقین در کنار مجاهدین انقلاب، بهائی ها، آمریکائی ها و صهیونیستم در داخل و خارج کشور دست به دست هم داده بوند و بمباران تبلیغاتی خود را روی این ملت پیاد کردند ولی نتیجه آن حضور مقتدرانه ملت در حماسه 9 دی بود.
سروری گفت: آنها با طرح سئوالات واهی شروع به مخدوش کردن انتخابات کردند و مردم را درگیر چیزهایی کردند که به هیچ وجهه واقعیت نداشت.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: چطور می شود این همه جنایات دربحرین انجام می شود، زن هایی که تکه تکه می شوند و دختری که به سر او میله آهنی فرو می کنند بشر نیستند آنوقت فقط ندا آقا سلطان انسان است.
وی افزود: این نشان می دهد که نظام تبلیغاتی دشمن به دنبال این بود که ملت ایران را از چشیدن طعم شیرین موفقیت انتخابات محروم کند ولی مردم همه جانبه از نظام حمایت کردند.
سروری اظهار داشت: 9 دی این پیام را داد که اگر خواص و نخبگان در رسالت های خود کوتاهی کنند ملت پشت سر آنها کوتاهی نکرده، این سد را می شکند و خواص را به رسالت های خود راهنمایی می کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مقام معظم رهبری فرمودند مهم ترین حرکت 9 دی خود جوش بودن مردم بود.
وی در بخش دیگری با اشاره به نزدیک بودن انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی تصریح کرد: امروز تمام امید آمریکا به انتخابات مجلس نهم بسته شده و آنها تصمیم گرفتند این انتخابات را به ظرفیت عظیمی برای باز تولید کردن فته 88 برساند .
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه، موج سنگین وال استریت برای آمریکا تولید بحران نموده است، گفت: جنبش وال استریت برای اولین بار، رویکرد ضد نظام سرمایه داری که بخش عظیمی از مردم آمریکا را بی خانمان کرده را زیر سوال برده است.
وی افزود: تحمل یک نظام قدرتمند مثل ایران برای استکبار جهانی غیر قابل تحمل است.
سروری در پایان عنوان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند امروز بصیرت و روشنگری وظیفه همه ما است و نباید بگذارییم دشمن با توطئه های خود اختلافی بین نیروهای انقلاب ایجاد کند.
نظر شما