۱۰ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۱۸

حجت الاسلام طائب:

حماسه 9 دی فتنه های دشمنان اسلام را نابود کرد

حماسه 9 دی فتنه های دشمنان اسلام را نابود کرد

مشهد - خبرگزاری مهر: فرمانده قرارگاه عمار گفت: حماسه 9 دی فتنه های دشمنان اسلام را نابود کرد و تقابل حق در برابر باطل را به جهانیان نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام مهدی طائب در اجتماع مردم مشهد به مناسبت نهم دی‌ماه اظهار کرد: با گذشت زمان عمق فتنه 88 و حرکت حیله گرانه دشمن بیشتر آشکار شد و امروز ملت ایران با تمام وجود ابعاد این توطئه را کشف کرده است.

وی با بیان اینکه فتنه 88 با الطاف خداوند به حماسه 9 دی تبدیل شد گفت: این از الطاف خداوند بود که حادثه و فتنه ای بزرگ که در راستای براندازی حکومت اسلامی است به پیروزی عظیم دست یابد و این فتنه مقدمه وشرایط ظهور امام زمان را فراهم کرد.

وی افزود: فتنه ها و توطئه های بزرگ، آزمایش هایی برای آماده شدن امت اسلامی است و باید به دلیل پیروز شدن در این فتنه مغرور نشویم.

طائب ادامه داد: چنانچه به دلیل سربلندی و پیروزی در فتنه 88 مغرور شویم دچار توقف می شویم، و نخواهیم توانست فتنه های بعدی را با لطف خدا پشت سر بگذرایم.

فرمانده قرارگاه عمار با بیان این مطلب که معاندان و عوامل آنها هیچ زمان دست از توطئه ها علیه نظام اسلامی نمی کشند گفت: همه ما  باید بصیرت خود را برابر فتنه انگیزی های دشمنان بیش از پیش بالا ببریم.

فرمانده قرارگاه عمار افزود: وقتی فتنه 88 رخ داد، بسیاری از کشورهای منطقه سفرای خود را از ایران خارج کردند زیرا گمان می کردند ملت ایران شکست خورده و نظام اسلامی به نقطه آخر رسیده است.

وی ادامه داد: اما ملت ایران اجازه نداد تا نظام اسلامی در فتنه 88 نابود شود بلکه با پایداری این انقلاب و نظام را حفظ کرد و به جهانیان نشان داد که به هیچ کس حق دخالت نخواهد داد.

وی با بیان اینکه حکومت های فعلی در دنیا عدالت محور نیستند تصریح کرد: امام زمان برای ایجاد حکومت عدالت گستر جهانی ظهور خواهد کرد و عدالت را در تمام دنیا برقرار می کند.

کد خبر 1497184

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha