۱۰ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۴۵

پیروز نوبخت:

کالاهای چینی در مبداء بازرسی استاندارد می شوند

کالاهای چینی در مبداء بازرسی استاندارد می شوند

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل بازرسی کالا و امور صادرات و واردات سازمان ملی استاندارد ایران گفت: پس از این کالاهای چینی در مبداء بازرسی خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نیره پیروز بخت بعد از ظهر شنبه در جمع فعالان اقتصادی و تجاری گلستان گفت: بر اساس تفاهم نامه ای که سازمان ملی استاندارد ایران با سازمان استاندارد کشور چین منعقد کرده است، تمام کالاهای وارداتی از چین باید در مبداء توسط شرکت های بازرسی مورد تایید بازرسی شوند.

وی اظهار داشت: در صورتی که تولید کنندگان چینی از استانداردی که مورد توافق دو کشور است تخلف کنند، سازمان استاندارد همان کشور با آنان برخورد خواهد کرد.
 
پیروزبخت همچنین اظهار داشت: بر اساس مقررات جدید، بازرسی کالاهای وارداتی تنها به مرزهای کشور محدود نمی شود بلکه یک کالای قاچاق حتی پس از عبور از مرز در تمام کشور قابل شناسایی، پیگیری و ردیابی است.
کد خبر 1497639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha