۱۰ دی ۱۳۹۰، ۱۸:۲۱

جعفری اصل:

زنان جامعه از مزایای مساوی با مردان برخوردارند

زنان جامعه از مزایای مساوی با مردان برخوردارند

سرعین - خبرگزاری مهر: مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: زنان در جامعه ما به ویژه استان اردبیل در زمینه شاخصهای آموزشی و بهداشتی از مزایای مساوی با مردان برخوردار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، خدیجه جعفری اصل ظهر شنبه در نشست دینی و مذهبی بانوان سرعین اظهار کرد: وجود پیشرفتهای چشمگیر در حوزه زنان و خانواده در کشور ما در مقایسه با سالهای گذشته گویای این مطلب است.

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استاندار اردبیل عنوان کرد: بانوان ما باید در همه فعالیتها به ویژه اجتماعی، خانوادگی رویکرد دینی اسلامی داشته زیرا ماندگاری و ثبات فعالیتها به رنگ و صبغه اسلامی داشتن است.

آرمان شهدا در بین خانواده ها ترویج شود

وی با بیان اینکه ارزش و جایگاهی که انقلاب اسلامی به زنان داده در هیچ مکتب دیگری نیست، افزود: برای حفظ این جایگاه متعالی باید راه، آرمان و خون شهدا در بین خانواده ها و جامعه تبیین و ترویج شود.

جعفری اصل با بیان اینکه در ایام حساسی چون انتخابات برخی از جوامع غربی به خاطر اهداف پلید خود از جایگاه زنان سوءاستفاده می کنند، تصریح کرد: زنان و دختران باید با دقت و هوشیاری کامل عمل کنند و در پاسخ به یاوه گویان، مصمم تر و جدی تر از همیشه باشند.

این مسئول محبت و مهرورزی، همکاری و تعاون، اطاعت زن از شوهر، نرمی و مدارا و اظهار محبت به زن را از جمله عوامل تحکیم و استحکام خانواده دانست و افزود: تکریم و احترام کردن زن موجب استحکام پیوند خانواده می شود و به هیچ عنوان حتی به اندازه ی یک روزنه برای نفوذ کینه و دشمنی میان آنان نمی گذارد.

جعفری اصل، اصلی ترین رسالت خانواده را فراهم آوردن محیطی شایسته برای تربیت صحیح فرزندان عنوان کرد.

وی دوری از قساوت و خشونت، اجتناب از نرمی بیش از حد، عادت دادن به رفتار نیک، پرورش روح دینداری در کودک و تغذیه عاطفی و محبت را از جمله شیوه های تربیت سالم برشمرد.

مدیر کل امور بانوان و خانواده گفت: در دفتر امور بانوان و خانواده  برنامه ها و فعالیتهایی در زمینه برنامه های ارشادی ازدواج آسان و پایدار و متعالی، آیین زندگی، مشاوره، ارتقای سلامت جسمی، ارایه الگوی متعالی از جایگاه زن و خانواده، پژوهش نیازسنجی استان در حوزه زنان و برنامه های دیگر در حال اجرا و نظارت است.

کد خبر 1497698

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha