به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا نوین با تشریح محورها و اولویتهای کلیدی بودجه سال 91 شهرداری تبریز بر عزم جدی شهرداری در تسریع روند عمران و آبادانی شهر در سال آینده تأکید کرد.
نوین اضافه کرد: تکمیل طرحها و پروژههای نیمهتمام و در دست اجرا، تلاش برای افزایش سطح رضایتمندی مردم از خدمات شهرداری تبریز است.
وی توجه جدی به مناطق محروم و کم برخوردار، تداوم طرحهای مسیرگشایی با هدف ارتقای توان اقتصادی مردم و افزایش ارزش منطقهای محلات، توجه جدی به تأمین سلامت، بهداشت و ایمنی شهروندان، توسعه فضای سبز، توانمندسازی پرسنل و کارکنان شهرداری به منظور افزایش سطح و کیفیت خدمات، توجه به کسب و تأمین درآمدهای پایدار را از اولویتهای شهرداری تبریز دانست.
علیرضا نوین، گفت: زمینهسازی برای کاهش وابستگی شهرداری به درآمدهای ناشی از فروش تراکم، افزایش و تقویت نظارتهای قانونی بر عملکرد پیمانکاران، اعمال کنترلها و نظارتهای جدی بر روند ساخت و سازهای شهری، برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز و پیشبینی و اجرای طرحها و پروژههای عمرانی، خدماتی جدید را از محورهای کلیدی بودجه سال آینده شهرداری تبریز به شمار میرود.
نوین در عین حال توجه به زیباسازی و توسعه خدمات محلهای با اولویت مناطق محروم، توسعه زیرساختهای حمل و نقل درونشهری، پیگیری طرحهای سرمایهگذاری، تلاش برای کاهش هزینههای جاری و صرفهجویی در انرژی و توسعه خدمات شهری در محلات و مناطق شهری را از دیگر اولویتهای کاری این مجموعه در سال 91 برشمرد.
شهردار تبریز چندی پیش و در آستانه هفتمین سال مدیریت خود، کلیات هفتمین لایحه بودجه دوران شهرداری خود را به میزان 1366 میلیارد تومان و 33 روز زودتر از موعد مقرر قانونی جهت بررسی و تصویت تقدیم شورای اسلامی شهر تبریز کرد.
اولویتهای بودجهای سال 91 شهرداری در حوزه حمل و نقل درونشهری
شهردار تبریز با اعلام اولویتهای بودجهای سال 91 شهرداری در حوزه حمل و نقل درونشهری، در تشریح جزئیات لایحه بودجه تقدیمی سال 91 شهرداری به شورای اسلامی شهر، مهمترین برنامههای زیرساختی شهرداری در سال آینده را حوزه حمل و نقل و ترافیک شهری عنوان کرد.
علیرضا نوین تصریح کرد: تقویت حمل و نقل درونشهری با خرید 200 دستگاه اتوبوس، خرید هزار و 500 دستگاه تاکسی جدید، تکمیل ترمینال بزرگ تبریز، احداث دو توفقگاه اتوبوسهای شهری در غرب و شرق تبریز، تسریع مراحل اجرایی قطارشهری و پیگیری تحویل واگنهای خط اول، احداث پایانه جنوب غرب تبریز، استقرار سیستمهای هوشمند کنترل ردیابی و ثبت تخلفات راهنمایی و رانندگی از برنامه های عمده شهرداری است.
وی همچنین گفت: احداث چهار تقاطع غیرهمسطح به ویژه در پل قاری و ولی امر، افزایش تعداد جایگاههای CNGدر سطح شهر، افزایش تعداد دوربینهای کنترل ترافیک تا سقف 100 دوربین در تقاطعها و چهارراهها، ساخت حداقل 10 پمپ بنزین کوچک، اجرای 20 پل عابرگذر عادی و مکانیزه، راهاندازی تاکسیمتر بر روی تاکسیها و احداث سه مجموعه پارکینگ عمومی به ویژه در محدوده آبرسان و 17 شهریور از جمله برنامهها و طرحهای زیرساختی شهرداری در سال آینده برای بهبود وضعیت ترافیک و حملونقل درونشهری است.
نوین در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی شهرداری برای اجرای طرح ترافیک محدوده مرکزی شهر از سال آینده پس از گذشت پنج سال خبر داد و گفت: شهرداری این آمادگی را دارد تا در صورت ابلاغ اجرای طرح ترافیک محدوده مرکزی تبریز از سوی مسئولان ذیربط، در اجرای این طرح مشارکت کند چراکه الزامات و مقدمات اجرای طرح ترافیک محدوده مرکزی تبریز، از مدتها قبل از سوی شهرداری تأمین و فراهم شده است.
شهردار تبریز در ادامه ابراز امیدواری کرد با اجرای این برنامههای و طرحهای راهبردی زمینه برای بهبود وضعیت ترافیک و نیز حمل و نقل درونشهری تبریز در سال اینده فراهم شده و بخش قابل توجهی از مشکلات شهروندان در این بخش مرتفع شود.
نظر شما