به گزارش گروه ویژه مهر، روزنامه های امروز 13 دی ماه اخبار ویژه ای را درصفحات خود آورده اند که می تواند برای خوانندگان جذابیت داشته باشد:
پشت پرده «نوبت شما» در بی بی سی
روزنامه وطن امروز در ستون سایه روشن خود نوشته است در برنامه نوبت شما که بی بی سی فارسی نزدیک به سه سال است آن را پخش می کند 26 عنصر مشخص با کمی تغییر صدا یا حتی بدون تغییر صدا یا هویت های متفاوت و جدید با هماهنگی شرکت می کنند. بی بی سی ادعا می کند که این برنامه یک برنامه تحلیلی توسط خود مردم است و هر کسی می تواند به راحتی از طریق تلفن، ایمیل و پیامک به ارائه نظرات خود به صورت آزادانه بپردازد اما عملا این برنامه به محلی برای القائات فکری جریان های هدایت کننده بی بی سی تحت نام مردم تبدیل شده است.
ممنوعیت پرداخت ارز دانشجویی
روزنامه تهران امروز در خبری که بی ارتباط به گرانی دلار نیست نوشته است بانک ملت در بخشنامه ای به صورت ناگهانی پرداخت نقدی ارز دانشجویی و درمانی را در تمامی شعب خود ممنوع اعلام کرده است.
گزارش کمیسیون اصل 90 درباره سخنان احمدی نژاد
تهران امروز در خبری به نقل از سید فاضل موسوی دبیر کمیسیون اصل 90 نوشته است گزارش کمیسیون اصل 90 درباره سخنان محمود احمدی نژاد مبنی بر اینکه مجلس در راس امور نیست آماده شده است. اظهارات احمدی نژاد در مورد در راس امور بودن مجلس یکی از محورهای سوال کنندگان از رئیس جمهور است که بررسی آن به کمیسیون اصل 90 واگذار شده است.
حمله به خانه بنی صدر
روزنامه ملت ما نیز در ستون «غیررسمی» خود نوشته که افراد ناشناس به محل اقامت بنی صدر در فرانسه وارد شده و به سرقت و تخریب محل پرداخته اند. این حادثه در شب سال نو میلادی روی داده است. بنی صدر در گفت وگو با رادیو بی بی سی فارسی گفته است که افراد مهاجم هنگامی که او و همسرش در خانه نبودند با استفاده از نردبانی که در محل یافتند پنجره ای را شکسته و وارد خانه شده اند.
انتقاد از نهضت آزادی برای قانون کهولت سن
روزنامه شرق نیز صحبت های محمدتقی رهبر رئیس فراکسیون روحانیون مجلس را که به علت کهولت سن نتوانسته درانتخابات شرکت کند، در ستون «مهم نیست» آورده و به نقل از او نوشته است: این قانون کهولت سن قانون مزخرفی است که برخی اعضای حزب نهضت آزادی برای منافع شخصی این قانون را تصویب کردند، اما امسال حدود 15 نفر از نمایندگان خواستند طرحی برای برداشتن این قانون ارایه کنند که هیات رئیسه آن را در قالب طرح قبول نکرد.
علاوی هم دست به دامن ایران شد
روزنامه ایران هم که دیروز خبر استعفای رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را در ستون دیگه چه خبر خود آورده بود امروز تکذیبه روابط عمومی این سازمان را منتشر کرده است. این روزنامه در خبر دیگری نوشته که ایاد علاوی رئیس فهرست العراقیه که تا دیروز در برابر ایران موضع می گرفت و ماموریت آمریکایی اش را اجرا می کرد به اهمیت نقش ایران پی برده و برای میانجیگری دست به دامن کشورمان شد. او در تلاش برای حل اختلافات داخلی کشورش هیاتی به ایران فرستاده است.
پاداش 104 میلیونی به مدیر اخراجی بانک
روزنامه قدس در خبری نوشته است: مدیر نسبتا با سابقه یکی از بانک های دولتی، پس از ارتکاب تخلف اخلاقی و آزادی از بند به دلیل تخلف صورت گرفته، مورد تشویق قرار می گیرد. وی مدتی را در بازداشت به سر برده و پس از آزاد شدن نیز مبلغ 104 میلیون تومان به عنوان پاداش پایان خدمت از بانک مزبور دریافت می دارد.
پورشه 500 میلیونی برای پز میلیاردرهای ایرانی
قدس در خبر دیگری نوشته است: سازمان توسعه تجارت ایران در حالی از توقف ثبت سفارش واردات خودروهای پورشه 500 میلیونی خبر داده که در 9 ماهه سال جاری بیش از 384 دستگاه انواع محصولات شرکت خودروسازی پورشه آلمان وارد ایران شده است.
ورود حساب شده مستندهای بی بی سی به بازار فیلم کشور
کیهان نیز در خبری نوشته است که مستندهای سفارشی و جهت دار رسانه دولت استعماری انگلیس «بی.بی.سی» به صورتی حساب شده وارد بازار قاچاق فیلم و لوح فشرده کشور شده است. این فیلم های مستند عموما در کنار چند فیلم سینمایی در لوح های فشرده عرضه می شود تا بازارشان کساد نماند. در یکی از این فیلم ها که توسط یکی از بازیگران کمدی و فیلمساز کشور «حمید-ج» ساخته شده است، به بهانه پرداختن به عشق و عاشقی های یکی از عوامل خدماتی گروههای تولید فیلم، عموم اموات سینمای رژیم شاه سر از گور به در می آوردند و از تک تک آن ها تجلیل به عمل می آید، حتی بازیگری که به دلیل روابط نزدیک با اشرف پهلوی با دلارهای غارت کرده از بیت المال مردم به آمریکا گریخت و هم اکنون نیز در بسیاری از فیلم ها و نمایشنامه های ضد انقلابی به ایفای نقش می پردازد. در این فیلم که به سرمایه بی .بی .سی تولید شده است به ببینده چنین القا می شود که هنوز هم مردم عکس ها و پوسترهای فیلم های این اموات را به قیمت گران خریده و آذین دیوارهایشان می سازند!
وضعیت نامعلوم برخی شرکت های نفتی
روزنامه خراسان نیز در ستون اخبار ویژه خود نوشته است در بررسی یکی از نهادهای دولتی برای مشخص شدن مدیران برخی شرکت های نفتی و نحوه فعالیت آنها، معلوم شده است که این شرکت های دولتی هیچ سند ثبت شده ای حداقل در 8 سال گذشته در روزنامه رسمی نداشته اند و تازه قرار است در سال 91 برای ثبت مشخصات اقدام بشود.
ممنوعیت انتقال فرزندان استادان دانشگاه های دولتی
خراسان در خبر دیگری آورده است براساس دستور اخیر یکی از مسئولان ارشد دانشگاه آزاد به مدیران این دانشگاه در سراسر کشور، انتقال فرزندان اعضای هیات علمی دانشگاه های دولتی پذیرفته شده در دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه، چه به صورت دائم یا موقت ممنوع خواهد بود.
نظر شما