به گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازپايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، وزير كشور در جمع فرمانداران مهمترين وجه تمايز دولت فعلي را در شكل گيري و تداوم راه آن دانست و گفت: در سال پاياني دولت نيز مردم نشان خواهند داد كه رقابت حرف اول را در انتخابات خواهد زد.
حجت الاسلام موسوي لاري با بيان اينكه طي سال هاي 75 تا خرداد76 اغلب مصاحبه ها، تحليل ها و خبرها يك نوع پيش داوري را به مردم القاء مي كردند، گفت: اما در همان شرايط در درون مردم اتفاقات ديگري در حال شكل گيري بود كه باعث شد همة آن تحليل ها در سمت و سويي ديگر و ارادة مردم در جهت ديگري حركت كند.
وي افزود: شكل گيري اين دولت نشان داد كه ارادة مردم فراتر از همة تحليل ها و تبليغ ها بوده است.
موسوي لاري تلاش دولت در وصول به توسعه متوازن را نتيجه ايجاد هماهنگي و مديريت اركان آن دانست كه با كار سخت و دشوار و با وفاداري كامل به آرمانهاي مردم در خرداد 76 بدست آمده است.
وي با بيان اينكه مردم ما امروز به موفقيت هاي بدست آمده اعتماد و افتخار دارند، گفت: اگر در سه سال پيش رئيس جمهور كشورمان از بروز بحران در هر9 روز سخن گفتند، امروز آن جمعي كه با تدبير و پشتكار توانست همة اين بحران ها را پشت سر بگذارد، همين مجموعة خدمتگزاراني است كه پس از هفت سال خدمت، با سربلندي از خدماتشان دفاع مي كنند.
وي انسجام مديريت در سطوح مناطق كشور توسط فرمانداران را يكي از اهداف وزارت كشور در فرصت باقيمانده ذكر كرد و از آنان به عنوان سرماية مفيد دولت ياد نمود كه براي تحقق اهداف و جهت گيري دولت بايد با قاطعيت برنامه هاي خود را به پيش ببرند.
وزير كشور برگزاري انتخابات رياست جمهوري را بدون توجه به نتيجه آن، از برنامة اصلي فرمانداران نام برد كه بايستي به عنوان مأمور و مكلف غير مختار، تمهيدات و مراحل اجرايي آن را براي برگزاري صحيح انتخابات اتخاذ نمايند.
وي با بيان اينكه در كارنامة انتخاباتي فرمانداران نتيجه انتخابات را حك نمي كنند، بلكه چگونه برگزار كردن آن را ثبت مي نمايند، از آنها خواست در برگزاري سالم انتخابات از تمام مساعي خود بهره گيرند.
موسوي لاري با بيان اينكه سياست ما در برگزاري سالم انتخابات و رعايت حقوق انتخاب شونده و انتخاب كننده برمبناي قانون، كاملاً مشخص است، گفت: از اين رو بايد نقاط احتمالي آسيب پذيري خود را در اين امر مهم شناسايي كنيم و مراقب باشيم در شكل دادن هيأت هاي اجرايي، انتخاب نمايندگان فرماندار در شعب اخذ راي و در انتخاب مسؤولين صندوق ها و ساير مراحل، آسيبي متوجه روند انتخابات نشود.
وي افزود: تمام جوانب امنيتي، سياسي، اجتماعي در انتخابات بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي تأكيد كرد كه فرمانداران در انتخاب همكاران خود براي برگزاري انتخابات دقت نمايند تا از وجود افرادي استفاده شود كه بخواهند انتخابات را بي طرفانه و سالم برگزار و از حقوق انتخاب كننده و انتخاب شونده دفاع كرده و از قدرت و توانايي لازم براي ايفاي وظايف خود برخوردار باشند.
وزير كشور برگزاري انتخابات آتي را يكي از آخرين قدم هاي فرمانداران در مسير توسعة سياسي در دولت فعلي ذكر كرد و با بيان اينكه انتخابات آزاد، انتخاباتي است كه بتواند از كاركرد خود دفاع كند، گفت: ما بايد به عنوان مدافع قانون، در اجراي آن به هيچ وجه كوتاهي نكنيم.
وي دفاع از حقوق شهروندي و بستر سازي براي بروز ديدگاه ها و سلايق متنوع جامعه در جهت توسعه كشور را از وظايف مهم ديگر فرمانداران برشمرد و گفت: شمايل توسعه در فضاي بسته هرگز رؤيت نخواهد شد.
وي تعامل و تعاطي ديدگاه ها و سلايق را عامل طراوت جامعه ذكر كرد و افزود: در جامعه باز، حق شهروندي هر شهروند و امكان بروز هر سليقه اي بر اساس هنجارهاي پذيرفته شده آن محفوظ و مصون خواهد بود.
وي از جمله وظايف فرمانداران را دفاع و حفاظت از فضاي باز و با نشاط جامعه بيان كرد و افزود: از هم اكنون شوراهاي تأمين شرايطي را فراهم كنند كه مبادا امنيت گورستاني به جامعه تحميل بشود و اجازه فعاليت احزاب و برگزاري ميتينگ ها سلب شده و از ترس ناامني، جلو حضور افراد صاحب نظر در شهرستان ها گرفته شود.
وي خطاب به فرمانداران افزود: دفاع از حقوق شهروندي از وظايف ذاتي شماست لذا شرايط اجتماعي شهر و شهرستان خود را براي حضور ديدگاههاي متفاوت و احزاب و جريانات مختلف آماده كنيد تا فضاي با نشاطي براي حضور مردم در انتخابات و وصول به مشاركت حداكثري طبق آنچه كه مقام معظم رهبري بيانكرده اند، پديد آيد.
وي تأكيد كرد: مشاركت حداكثري در شرايطي كه فقط يك جريان به عنوان ديدگاه و سكة رايج ترويج شود و ساير ديدگاه ها به كفر و الحاد متهم شوند، حاصل نخواهد شد.
وزير كشور خطاب به فرمانداران گفت : نبايد از طرح ديدگاه هاي مختلف بترسيم و از ترس نابجا به آن حمله كنيم.
کد خبر 150189
نظر شما