به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی فاطمی ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: تهیه شناسنامه فرهنگی روستاها از مهمترین برنامه ها و وظایف سازمان است که تهیه شناسنامه و ارائه طرح در حال حاضر انجام شده و تنها بحث اجرایی کردن این طرح مانده است.
وی افزود: در حال حاضر 20 طرح فرهنگی برنامه ریزی شده داریم که برخی در حال اجراست و برخی هنوز شروع نشده است.
وی بیان کرد: این طرح ها بی سابقه و از نظر محتوایی و گستردگی خوب ارزیابی شده و این در حالی است که در حال حاضر 3 طرح در حال اجرا داریم و 17 طرح از زمان کنونی به بعد اجرا خواهد شد.
فاطمی با اشاره به اجرای طرح رحمت کارگری در گناباد تصریح کرد: این طرح یک طرح ملی در شاخه کارگری است و هدف آن تعالی باورهای دینی و آشنایی با آموزه های قرانی و همچنین معرفی الگوها برای تحکیم بنیان خانواده است.
وی با بیان اینکه در این طرح هرهفته 200 نفر آموزش داده می شوند و به آنها بسته فرهنگی ارائه می شود ادامه داد: در حال حاضر 300 نفر آموزشهای لازم را در این طرح دیده اند و برای 700 نفر کارگران چینی تقدیس نیز برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان تبلیغات گناباد تصریح کرد: در اجرای این طرح یک الگوسازی صورت گرفت و آن اینکه هر کارگری با خانواده خود در این آموزش شرکت کرد و این کار ویژه گناباد بود.
فاطمی گفت: طرح کرسی تلاوت و تفسیر قرآن از طرحهای دیگری است که در حال اجراست و هفته ای 2 جلسه در مصلی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه استقبال مردم از این طرح ها بسیار خوب بوده است افزود: هدف گسترش فرهنگ معارف قرانی است.
رئیس سازمان تبلیغات گناباد افزود: طرح هسته های فرهنگی جوان بیشتر روستایی است و 70 درصد در روستاها و 30 درصد در شهرها اجرا می شود.
فاطمی تصریح کرد: هدف از طرح هسته های فرهنگی جوان این است که از طرح ها و ایده های جوانان استفاده شود.
نظر شما