به گزارش خبرنگار مهر، جلیل بیک صبح دوشنبه در دومین همایش سیمان و مقاوم سازی سازه های بتونی در یزد اظهار داشت: روشن است که کشور ایران در مسیر زلزله قرار دارد و خطرات زلزله برای جای جای ایران وجود دارد و تاکنون نیز شاهد خسارتهای بسیار آن در کشور بوده ایم که از آن جمله می توان به زلزله بم، منجیل و طبس اشاره کرد.
وی افزود: بر همین اساس باید برنامه هایی داشته و به گونه ای عمل کنیم که به مقابله با زلزله در حدی که سبب آسیب نشود، بپردازیم.
بیک تاکید کرد: در این راستا دو برنامه نرم افزاری و سخت افزاری باید در پیش گرفت.
وی افزود: در واقع عملیات اجرایی را مهندسان انجام می دهند اما در زمینه برنامه ریزی اولین چیزی که باید در نظر گرفته شود، قوانین و مقررات ساختمان سازی است.
بیک ادامه داد: باید مصالحی مورد استفاده قرار گیرد که موجب استحکام ساختمانها شود.
وی یادآور شد: در زمینه بحث مقاوم سازی و کاربرد مصالح ساختمانی که موجب استحکام می شود، یکی از اشکالات، وجود موازی کاری ارگان ها در این خصوص است ضمن اینکه فرهنگ استفاده از سیمان هنوز در کشور نهادینه نشده است.
بیک در مورد نقش مراکز علمی در صنعت بیان داشت: دانشگاه در تمام امور کشور باید مساعدت و همکاری کند و تمام دستگاه ها نیز باید دانشگاه را در مباحث مختلف دخیل کنند زیرا رویکرد اصلی دانشگاه ها پژوهش است و دانشگاه آزاد مهریز نیز در این راستا فعالیت خواهد کرد.
بیک در مورد فعالیتهای دانشگاه آزاد مهریز نیز افزود: در حال حاضر تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه 26 نفر است که از این تعداد 15 نفر در رشته برق مشغول فعالیت هستند و 28 رشته آموزشی دارد که سه رشته آن در مقطع کارشناسی ارشد است.
نظر شما