به گزارش خبرنگار مهر، تمرینات تیم تکواندوی امید ایران برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا در حالی از روز شنبه شروع شد که کادر فنی این تیم بدون مربی بدنساز کار آماده سازی را آغاز کرد.
هادی افشار، عضو سابق تیم ملی تکواندوی ایران گزینه پیشنهادی مغانلو، سرمربی تیم تکواندوی امید ایران برای حضور در کادر فنی این تیم بود که با موافقت هادی ساعی، مدیر فنی تیم ملی و مسئولان فدراسیون وی از روز گذشته کار خود را با تیم تکواندوی امید ایران آغاز کرد. این در حالی است که هیچکدام از اعضای کادر فنی تیم امید ایران هنوز حکم خود را دریافت نکردهاند.
هادی افشار به مرد نقرهای تکواندوی ایران معروف است. سه مدال نقره حاصل حضور وی در تیم ملی است. اوج کار افشار در مسابقات جهانی 2001 جیجو کره جنوبی بود که موفق شد به مدال نقره دست پیدا کند. مدال نقره دانشجویان جهان در سال 2006 و نقره جام جهانی 2008 باکو از دیگر افتخارات وی در تیم ملی تکواندو است.
بدون شک کادر فنی تیم تکواندوی امید ایران با حضور بیژن مغانلو، مهدی بی باک و هادی افشار که سابقه حضور در تیم ملی و کسب مدال جهانی دارند و همچنین فلاحیراد، مربی سازنده آذری میتواند در مسابقات آسیایی ویتنام نتیجه قابل قبولی کسب کند.
رقابتهای تکواندوی قهرمانی آسیا اردیبهشت ماه سال 1391 در ویتنام برگزار خواهد شد.
نظر شما