به گزارش گروه دين و انديشه "مهر" به نقل از پايگاه اطلاع رساني رسا، هادي رباني، معاون اطلاع رساني مؤسسه تحقيقات دارالحديث با اعلام اين مطلب اظهار داشت : در حوزه علوم بشري، دانش طب سرآمد دانشهاست، چرا كه فلسفه ساير علوم، بهره وري انسان از مواهب زندگي است و اين هدف جز در پرتو سلامتي جسم و جان به دست نميآيد و دانش پزشكي عهده دار اين مهم است.
وي افزود : با توجه به اهميت دانش پزشكي در اسلام، ركن تحقيقات دارالحديث به جمع آوري و تدوين اين احاديث در مجموعهاي با نام دانشنامه احاديث پزشكي اختصاص يافته است.
معاون اطلاع رساني مؤسسه تحقيقات دارالحديث با اشاره به ويژگيهاي اين دانشنامه گفت : در اين مجموعه دو جلدي، احاديثي درباره بهداشت و درمان بيماريهاي جسمي مطرح شده است و هدف از تدوين آن آمادهسازي مجموعه احاديث مرتبط با طب براي استفاده محققان و ارزيابي دقيق آنها از راه آزمايش و در نتيجه بهرهگيري پژوهشگران و متخصصان از احاديث است.
وي با بيان اين كه مطالب اين كتاب در پنج فصل سامان يافته است، ادامه داد: فصل نخست اين كتاب در مورد طبابت از ديدگاه اسلام و آداب و مسؤوليت اين حرفه، فصل دوم درباره حكمت بيماري و پرستاري و عيادت، فصل سوم، آشنايي با دستگاههاي مختلف بدن و چگونگي عملكرد آن و فصل چهارم نيز درباره نقش خوردن و آشاميدن در سلامتي و در نهايت درمان با غذاها، ميوهها و گياهان دارويي است.
رباني در پايان تأكيد كرد: اين مجموعه ترجمه «موسوعه الاحاديث الطبيعه» توسط دكتر حسين صابري است كه همراه متن عربي آن منتشر شده است.
دانشنامه احاديث پزشكي، نوشته محمد محمدي ريشهري با همكاري مرتضي خوشنصيب، محمدتقي سبحانينيا، رسول افقي و احمد سعادتفر در دو جلد منتشر شد.
کد خبر 150491
نظر شما