به گزارش خبرنگار مهر، گل محمد بامری صبح دوشنبه در جلسه کارگروه تخصصی بانوان بیان داشت: سلامت زنان تاثیر بسزایی درسلامت جامعه دارد زیرا آثار و عواقب هرگونه بیماری آسیبی جدی را در بستر خانواده و فرزندان وارد می کند.
بامری اظهارداشت: بحث سلامت زنان نیاز به برنامه ریزی کارآمد دارد و در ابتدا برای اجرایی شدن آن باید سلامت را تعریف کنیم.
بامری با اشاره به طرح سهم من از سلامت خانواده و جامعه چیست، افزود: همه ارگانها سهم خود را در این راه مشخص کنند که مطمئنا اثرات مثبت و خوبی در پی خواهد داشت.
وی عنوان کرد: همه ادارات و ارگانها موظفند زمینه را برای مصوبه سه ساعت ورزش در هفته برای بانوان را فراهم کنند تا اینکه به همراه مادران سالم فرزندان صالح تربیت شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار هرمزگان در ادامه سخنان خود گفت: ایجاد مکان مناسب برای ورزش بانوان موجب می شود که حتی بانوان خانه دار هم برای ورزش تشویق شوند.
بامری با اشاره به اینکه پیاده روی بانوان زمینه نشاط خانواده را ایجاد می کند، بیان داشت: آموزش و پرورش می تواند کمک بسزایی را در امر آموزش و آگاهی افراد جامعه شود و با نفوذی که صدا و سیما در خانواده ها دارد این مسئله را در خانواده ها نهادینه می شود.
وی با بیان به اینکه گام اول در بحث آموزش برنامه ریزی است، گفت: با ارزیابی امکانات، کمیته هایی تشکیل شود همچنین با همکاری تشکلهای مردم نهاد شهر و روستا و بسیج خواهران و برادران وهمچنین آموزش و پرورش گام موثر در سلامت خانواده خواهیم داشت.
نظر شما