۱۹ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۲۱

بعد از ۲۴ سال تحمل درد؛

جانباز قمی به شهادت رسید

جانباز قمی به شهادت رسید

قم - خبرگزاری مهر: جانباز ۷۰ درصد قمی، بعد از ۲۴ سال تحمل مجروحیت ناشی از عارضه شیمیایی عارضه به شهادت رسید.

 به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر ازهری در سال ۶۵ عازم جبهه‌های حق علیه باطل شد و بعد از بیش از ۲۲ماه خدمت به نظام اسلامی و ارزشهای انقلابی و ایستادگی در برابر متجاوزان بعثی در عملیات ظفر شش در سال ۶۶ در منطقه سنگاو دچار عارضه شیمیایی شد و به درجه جانبازی نایل آمد.

وی بعد از تحمل بیش از دو دهه تاول‌های بمب‌های شیمیایی در ‌‌نهایت صبح امروز در بیمارستان مسیح دانشوری شربت شهادت نوشید و به آرامش ابدی رسید.

شهید محمد باقر ازهری از مجاهدان عراقی است که در شب میلاد سید و سالار شهیدان در نجف اشرف چشم بر جهان گشود و در آستانه اربعین حسینی روح سبکبالش به شهدای هشت سال دفاع مقدس این پیروان مکتب عاشورا پیوست.

پیکراین شهید بزرگوار بعد از انتقال به قم در گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) در جوار یاران خویش به خاک سپرده خواهد شد.

کد خبر 1505042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha