۱۹ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۰۷

دهناد خبر داد: ‌

تعهدات وزارت نفت در سفر رهبر انقلاب به قم محقق می‌شود

تعهدات وزارت نفت در سفر رهبر انقلاب به قم محقق می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار قم با اشاره به تعهد وزارت نفت در اجرای مصوبات سفر مقام معظم رهبری به قم، از پیگیری‌های انجام گرفته برای تحقق این تعهدات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رضا دهناد با اعلام این خبر اظهار داشت: احداث دانشکده پرستاری و تکمیل پروژه خوابگاه در حال احداث مجتمع آموزشی خواهران دانشگاه قم از جمله مصوبات سفر پر خیر و برکت سال گذشته مقام معظم رهبری به قم محسوب می‌شود که مقرر شده بود با مشارکت وزارت نفت انجام شوند.

 وی سقف تعهدات مالی وزارت نفت در این دو پروژه را ۴۵ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: ۲۵ میلیارد ریال از این رقم برای تکمیل خوابگاه آموزشی دانشگاه قم و ۲۰ میلیارد ریال آن برای احداث دانشکده پرستاری قم پیش بینی شده است.

معاون استاندار قم از آمادگی مسئولان وزارت نفت برای تحقق تعهدات یاد شده خبر داد و گفت: بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته قرار بر این شد متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، سهم این وزارت تامین و ابلاغ اعتبار شود.

 دهناد مجموع اعتبارات مورد نیاز برای احداث دانشکده پرستاری استان را بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: مابقی اعتبار مازاد بر تعهد وزارت نفت، از طریق منابع مالی وزارت بهداشت و درمان تامین خواهد شد.

 معاون برنامه ریزی استاندار قم همچنین با اشاره به اینکه تکمیل ساختمان خوابگاه آموزشی خواهران دانشگاه قم بیش از ۵۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد گفت: کسری اعتبار مورد نیاز این طرح از محل منابع وزارت علوم و منابع استانی تامین خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه از محل منابع استانی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال طی سال‌های ۹۰ و ۹۱ برای این طرح منظور شده است افزود: با توجه به اهمیت پروژه، تخصیص‌های استانی صد در صد خواهد بود.

معاون برنامه ریزی استاندار قم با اشاره به دستاوردهای سفر مقام معظم رهبری به قم ابراز امیدواری کرد که با تامین به موقع اعتبارات و اجرایی شدن تعهدات دستگاه‌های ملی و استانی، شاهد بهره برداری طرح‌های عمرانی و شتاب روند توسعه و پیشرفت قم باشیم.

کد خبر 1505212

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha