به گزارش خبرگزاری مهر، محمد صبور بیلندی اظهار داشت: یک هزارو 25 هکتار از سطح زیر کشت مزارع سیب زمینی و 450 هکتار از سطح زیر کشت مزارع پیاز استان به دلیل سرما و یخبندان از بین رفت.
وی با بیان اینکه بیشترین خسارت به مزارع شهرستانهای قوچان و سرولایت نیشابور بوده است، یادآور شد: 600 هکتار از سطح زیر کشت سیب زمینی قوچان غیر قابل برداشت شده است.
این مقام مسئول افزود: از کل سطح 6 هزار هکتاری سیب زمینی دو هزار و 700 هکتار و از کل سطح دو هزار 200 هکتاری زیر کشت پیاز استان 170 هکتار تحت پوشش بیمه بوده است.
صبور بیلندی گفت: کارگروهی برای بررسی خسارات وارده به کشاورزان تحت پوشش بیمه تشکیل و باهماهنگی بعمل آمده با صندوق بیمه پس از بررسی های کارشناسی و تعیین خسارت، غرامت پرداخت خواهد شد.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: درسال جاری با توجه به شرایط اقلیمی در بهار کشت با تاخیر بوده و کشاورزان با توجه به عدم سرمای پاییزه در سالهای اخیر برداشت محصول را به تاخیر انداختند که متاسفانه در این فاصله سرمای ناگهانی در اکثر نقاط استان باعث خسارت به محصول برداشت نشده در مزارع شد.
وی گفت: کشت به موقع، رعایت توصیه های فنی، انتخاب رقم مناسب با منطقه و برداشت به موقع می تواند خسارات وارده را به حداقل برساند و بیمه محصولات در شرایط خسارت های شدید پشتوانه خوبی برای خسارت دیدگان است.
نظر شما