به گزارش خبرگزاری مهر، قنبر موسی نژاد در جلسه هماهنگی برای تدوین این سند، اظهار داشت: ریشه کن کردن فقر به عنوان بستر بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی در طول تاریخ در بسیاری از جوامع مورد توجه قرار گرفته است و به همین دلیل سند کاهش فقر در این استان تهیه و تدوین می شود.
وی بیان کرد: در حال حاضر برنامههای خاصی همچون پرداخت زکات و صدقه به منظور ریشه کن کردن این معضل اجتماعی در جوامع اسلامی وجود دارد که در قالب تدوین برنامه ای جامع و کامل می توان گام های مثبتی را برای دست یابی به اهداف از پیش تعیین شده برداشت.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان گفت: توجه به قشر محروم و نیازمند و تلاش در راستای رفع مشکلات آنان از مهمترین اهداف امام راحل (ره) در تاسیس این نظام الهی بوده است و به همین دلیل در قانون اساسی، قوانین مختلف و سندچشم انداز نیز توجه به رفع محرومیت و فقرزدایی مورد توجه قرار گرفته است.
موسی نژاد تلاش در راستای توانمندسازی مددجویان زیر پوشش را مهمترین هدف این نهاد مقدس عنوان کرد و افزود: برای رسیدن به این هدف برنامههای مختلفی را در دستور کار داریم که انتظار می رود با اجرای آنها بتوانیم شاهد توانمند شدن نیازمندان زیر پوشش کمیته امداد در کشور و سطح استان باشیم.
وی افزود: حرکت به سمت توانمندسازی خانواده های تحت پوشش به منظور پایین آوردن آمار نیازمندان نیازمند همکاری و تعامل همه دستگاه های دولتی است که در راستای این مهم کمیته امداد برای توانمندسازی نیازمندان و محرومان تحت پوشش خود یک سری برنامههای فرعی و اصلی دارد که برای اجرای آن نیازمند به همکاری و تعامل سایر دستگاهها و مسئولان است.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان گفت: سند کاهش فقر با هدف استفاده از ظرفیت دستگاه های ذیربط برای کاهش آمار نیازمندان جامعه هدف کمیته امداد تدوین می شود.
موسینژاد با بیان اینکه در حال حاضر 130 هزار کردستانی از خدمات این نهاد مقدس به صورت مستمر استفاده می کنند، افزود: توانمندسازی این مددجویان بزرگترین هدف کمیته امداد است و جلب مشارکت و هماهنگی همه دستگاه ها در این زمینه ضروری و بازخورد و نتایج مطلوب تری به دنبال دارد.
نظر شما