به گزارش خبرگزاری مهر، رجبعلی براتی در نشست بررسی عملکرد آموزش فنی و حرفه ای شهرستان با بیان اینکه برای اجرای این طرح تاکنون 720 میلیون ریال هزینه شده است، اظهارکرد: مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان درمیان 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی تربیت نیروی انسانی ماهر ومتخصص و کارآمد از عوامل کلیدی و انکارناپذیر در توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه دانست و افزود: به منظور بهره گیری توان نیروهای بومی شهرستان و رفع نیاز بازار کار همسویی آموزشهای فنی حرفه ای شهرستان با صنایع موجود بویژه صنعت سیمان ضروری به نظر می رسد.
فرماندار درمیان اضافه کرد: هر نوع سرمایه گذاری کلان در بخشهای مختلف اقتصادی نیازمند به برنامه ریزی و سرمایه گذاری در بخش نیروی انسانی و توسعه منابع این نیرو می باشد.
براتی گفت: با توجه به ظرفیتها و قابلیتهای شهرستان درزمینه تولید محصولات کشاورزی ارائه آموزش های فنی و حرفه ای در زمینه کشاورزی در درمیان نقش بسزایی در اشتغالزایی و توسعه پایدار شهرستان خواهد داشت.
وی با بیان اینکه کارآموزان در مراکز فنی و حرفه ای میتوانند به نیروی انسانی ماهر یا نیمه ماهر تبدیل شده و زمینه خود اشتغالی برای آن ها در بخش های صنعت، خدمات و کشاورزی فراهم شود، ادامه داد: با برنامه ریزی صحیح، فراهم آوردن امکانات مناسب و اطلاع رسانی بیشتر می توان زمینه جذب و استقبال بیشتر جوانان را از آموزشهای فنی و حرفه ای فراهم آورد.
نظر شما