به گزارش خبرگزاری مهر، در نمایشگاه "تصویرسازی" در آباده هنگامه هنرور، هنرمند آباده ای 30تابلوی تصویرسازی خود از ادبیات کهن را در معرض دید عموم قرار داده است.
این هنرمند با استفاده از داستانهای ادبیات کهن و منابع مختلف از قبیل، گلستان وبوستان، منطق الطیر، هفت اورنگ و....با خلاقیت وذوق خود به تصویر گری با شیوه تلفیقی و نیمه برجسته همچنین تکنیک اکرلیک، این داستانها را به تصویر کشیده است.
این آثار در ابعاد 50 در 40 تا 25دی ماه در محل ساختمان شرکت فرش آباده برای بازدید عموم علاقه مندان دائر است.
افتتاح نمایشگاه عکس در کازرون
نمایشگاه عکس با عنوان عاشورا در کازرون برپا شد.
مراسم افتتاح نمایشگاه عکس با عنوان عاشورا از آثار هنرمند کازرونی آرزو قربانی در کازرون برپا شد.
این نمایشگاه با حضور حمید رضا معرف سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان و جمعی از علاقه مندان به هنر عکاسی در نگارخانه پرنیان مجتمع فرهنگی هنری این شهرستان برگزار برپا شده است.
نمایشگاه مذکور با موضوع عاشورا و شامل 30 اثر در تکنیک های رنگی و سیاه و سفید بوده که به مدت 10 روز برای بازدید عموم علاقه مندان دائر است.
راهیابی 41 نفر به بخش نمایشگاه سوگواره عکس لحظه های عاشورایی جنوب کشور
41 نفر از هنرمندان جنوب کشور مجوز حضور در نمایشگاه سوگواره عکس لحظه های عاشورایی را از ان خود کردند.
غلامرضا دادوند رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان ارسنجان با اعلام این خبر گفت: سرانجام آثار رسیده به دبیرخانه سوگواره عکس لحظه های عاشورایی داوری شد و از هنرمندان 9 استان جنوب کشور تعداد دوهزار و 840 قطعه عکس به دبیرخانه سوگواره ارسال شد.
وی افزود: این آثار توسط داوران مورد داوری وقضاوت قرار گرفت واز بین تعداد آثار رسیده تعداد 60 اثر به بخش نمایشگاه راه پیدا کرد که آثار در ابعاد 70 در50 بر روی شاسی عکس به شکل بسیار جذاب چاپ ودر نمایشگاهی در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.
دادوند اضافه کرد: آئین اختتامیه این سوگواره در بهمن ماه با حضور هنرمندان شرکت کننده، در ارسنجان برگزار خواهد شد.
اسامی افراد برگزیده به شرح ذیل اعلام شده است:
ابوالقاسم ابوترابی از یزد، ایوب پشتوار از چهارمحال و بختیاری، سید امیر مرتضوی از یزد، اسحاق آقایی از یاسوج، الهام ایزدپناه از یاسوج، امیر عبیداوی از اهواز، پژمان ترابی از اقلید، حسن فتاحیان از یاسوج، داود ایزدپناه از یاسوج، رضا قاسمی از کاشان، زهرا دلاوری از بوانات، زینب کریمی از شیراز، سید رسول حسینی از شیراز، سید علیرضا نعمتی از ارسنجان، صغری خادمیان از ارسنجان،علی سراج همدانی از اهواز، علی گلچین از کازرون، قاسم معماری از شیراز، غلامحسین زارع از ارسنجان، سید محمد صادق حسینی از شیراز، ابوذر عمادی ازمرودشت، مهدی هنرجویان از کازرون، علی اسدی از لامرد، مجتبی ملایی از یاسوج، محبوبه ژیلا یزدانی از ارسنجان، محسن خیرخواه از یزد، محسن مجاز از جیرفت، محمد حسین ملک زاده از یزد، محمدرضا حمیدی مهر از شیراز، محمد علی الهی از شیراز، محمد علی حاجی پور از کازرون، مرتضی نعمتی از ارسنجان، مهدی گشایی آرایی از آران و بیدگل، میثم احمدی از کرمان، نازلی عباسی از اهواز، هادی یعقوبی از یزد، رضا قلیچ خانی از نجف آباد، آرزو قربانی از شیراز، محمد امینی از نجف آباد، مصطفی غلام نژاد از اهواز و سید اسماعیل موسوی از چهارمحال.
برگزاری نمایشگاه عکس "سوگواره عشق" در سپیدان
اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سپیدان با همکاری مدیریت آموزش و پرورش شهرستان، همزمان با فرارسیدن ایام جانگداز اربعین سرور و سالار شهیدان، نمایشگاه عکسی با عنوان "سوگواره عشق" را در کانون فرهنگی تربیتی شهید زمانی سپیدان برگزار کرده است.
این نمایشگاه با هدف پیوند نسل ها با قیام امام حسین(ع)، گرامیداشت اربعین حسینی و آشنایی جوانان و نوجوانان با هنرهای عکاسی و گرافیک برپا شده است.
نمایشگاه مذکور توسط زهرا شکری و راضیه نور افشان برپا شده است و از تاریخ 20 لغایت 27 دی ماه پذیرای علاقمندان است.
نظر شما