به گزارش خبرگزاری مهر، نماینده قرارگاه پلیس راه استان همدان در جمع مسئولان انجمن صنفی و رانندگان فعال برون شهری همدان با تاکید بر رعایت نکات ایمنی در هنگام سفر به خصوص در فصل زمستان از رانندگان خواست به امانت داری خود در حفظ جان و مال مردم اهمیت داده و دقت کافی را در این زمینه داشته باشند .
محمد علی پناه با ارائه توضیحاتی در خصوص اجرای مرحله دوم قوانین جدید راهنمایی و رانندگی اظهار داشت : اجرای مرحله نخست این قوانین با موفقیت و همکاری مردم سپری شد و اجرای مرحله دوم با افزایش مبلغ جرائم و موارد دیگر شروع شده تا رانندگان با دقت بیشتر به رعایت قوانین عادت کنند.
وی هدف از اجرای قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی را جریمه ندانست و افزود: کسانی که مرتکب تخلفات رانندگی نشوند علاوه بر حفظ جان و مال خود و همراهانشان از پرداخت جریمه مصون خواهند بود .
نماینده اداره کل حمل و نقل و پایانه ها در پایانه مسافری همدان نیز گفت: رانندگان پلیس را حامی خود می دانند و این جلسه بنا بر ضرورت و به منظور همکاری و مشارکت مطلوب رانندگان در اجرای مرحله دوم طرح یاد شده تشکیل شد.
علی تحریری افزود: برقراری ارتباط بین پلیس و رانندگان باعث اطمینان و آرامش رانندگان قانونمند و وظیفه شناس می شود.
نظر شما