به گزارش خبرگزاری مهر، محسن احمدی ادامه داد: سه مجموعه فرهنگی ورزشی قابوس در کوی انقلاب،امام رضا (ع) در محله امام رضا و فردوس در کوی فروسی به همراه دو پارک زیبا در کنار مجموعه ورزشی های قابوس و فردوس از جمله پروژه هایی است که در این ایام به بهره برداری می رسد.
وی برج گرگان در میدان بسیج رااز شاخص ترین پروژه های این ایام برشمرد و افزود: بهسازی میدان شهید مفتح و احداث میدان قلعه خندان و مسجد آن و همچنین ایجاد مرکز تجاری در پارکینگ طبقاتی نعلبندان (مرکز خرید رفاه) علاوه بر پمپ بنزین و گازوئیل میدان معلم و زمین ورزشی و چمن مصنوعی پارک نوبخت نیز در این ایام افتتاح می شود.
معاون فنی و عمران شهرداری گرگان ادامه داد:بازگشایی بلوار بهزیستی و دور برگردان هیرکان و پارک خطی گلها و هچنین بهره برداری از آبنمای میدان شهرداری که به همراه بهساز ی این میدان بود نیز از دیگر پروژه هایی است که در این ایام برای استفاده عموم شهروندان به بهره برداری می رسد.
این مسئول در شهرداری گرگان با بی سابقه دانستن اقدامات عمرانی در شهرداری گرگان اظهار امیدواری کرد که تلاشهای شبانه روزی کارکنان این معاونت بتواند رضایت خاطر شهروندان را به همراه بیاورد.
نظر شما