۲۱ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۱۰

باقرزاده:

حذف کامل بیسوادی تا پایان برنامه پنجم مدنظر است

حذف کامل بیسوادی تا پایان برنامه پنجم مدنظر است

کرج - خبرگزاری مهر: معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: آنچه در دستور کار آموزش و پرورش و اهداف آن وجود دارد، حذف کامل بی سوادی در گروه سنی هدف تا پایان برنامه پنجم توسعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی باقرزاده در همایش مدیران مجتمع های شهری و روستایی با رویکرد سواد آموزی، که پیش از ظهر چهارشنبه و با حضور مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان البرز تشکیل شد، اظهار داشت: آنچه در نظام آموزش و پرورش مهم و مد نظر است، تلاش برای ماندگاری و بقای تمدن اسلامی و حفظ ارزشهای ایران اسلامی بوده و این امر جز با سیستم آموزشی بنیادین بر اساس تعالیم اسلامی محقق نخواهد شد.

وی افزود: بین ماندگاری و بقای تمدن ها و میزان علم دانش بشری رابطه ای تنگاتنگ وجود داشته و ماندگاری تمدن ها وابسته به محصول نظام آموزشی یعنی علم و دانش است.

وی، معلمان را برگزیدگان ناب خداوند معرفی کرد و گفت: پیامبران برگزیدگان خداوند و معلمان بشر بوده اند، بنابراین  همه ادامه دهندگان مسیر آنها برگزیدگان خدا بوده و باید خود را مسئول و مکلف به درگاه خداوند بدانند.

وی با اشاره به سند بنیادین تحول در نظام آموزش و پرورش گفت: فلسفه تعلیم و تربیت در نظام آموزشی تا کنون محصول تحقیقات و سخنان دانشمندان و کارشناسان غربی و به دور از زلالیت احکام اسلامی بوده که با تدوین سند بنیادین تحول در نظام آموزشی، احکام و تعالیم ناب اسلامی در کنار علم و دانش در دستور کار معلمان و مدیران فرهنگی قرار گرفته است.

معاون وزیر آموزش و پرورش، استخراج مبانی و اصول تعالیم آموزش و پروش از تعالیم اسلامی، توجه و اهمیت به آموزش و پرورش به عنوان مهمترین نهاد تربیتی کشور، توجه به مدرسه به عنوان نقطه اتکا دولت و ملت در پیشرفت و آبادانی کشور و اهمیت به شان معلم به عنوان اصلی ترین عنصر آموزش و پرورش را از جمله برجستگی های سند بنیادین تحول برشمرد و آن را حاصل تلاش و تحقیق بیش از 600 شخصیت حوزوی و دانشگاهی و مطابق با اصول اخلاقی اسلامی دانست.

بیسوادی مهمترین عامل فقر و جرم و جنایت در جامعه

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در خصوص ادغام این نهضت با آموزش و پرورش گفت: ادغام نهضت سواد آموزی در آموزش وپرورش به معنای حذف نهضت نیست بلکه بسیج کلیه امکانات آموزش و پرورش برای ریشه کنی بیسوادی است.

وی افزود: ریشه کنی بیسوادی در جامعه در واقع ریشه کنی فقر، فساد و جرم و جنایت در جامعه بوده و هدف در فعالیت های سواد آموزی، آموزش مهارت های لازم برای یادگیری و خواندن و نوشتن در حد ابتدائی و اولیه برای جامعه مخاطب است.

وی تصریح کرد: آنچه در دستور کار آموزش و پرورش و اهداف آن وجود دارد، حذف کامل بی سوادی در گروه سنی هدف است که باید حداکثر تا پایان برنامه پنجم تحقق یابد.

کد خبر 1507200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha