۲۱ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۵۷

هاشمی:

روحیه مشارکت و تعهد منجر به هم افزایی و پیشرفت جامعه می شود

روحیه مشارکت و تعهد منجر به هم افزایی و پیشرفت جامعه می شود

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه گفت: داشتن روحیه مشارکت و تعهد توسط شهروندان منجر به هم افزایی و پیشرفت جامعه می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید دادوش هاشمی، صبح چهارشنبه در جشنواره شهروند برتر که با حضور فرماندهان انتظامی استان کرمانشاه و جمعی از مدیران استان در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، گفت: در دین مبین اسلام و قرآن کریم سفارشات زیادی در خصوص نیکی کردن، انتخاب راه درستی و پاکی و خدمت به همنوع شده است و خداوند متعال پیامبران و قرآن را برای هدایت انسان ها برای دوری از کج روی ها نازل ساخت.

استاندار کرمانشاه افزود: بعد از پیامبران، ائمه اطهار(ع) هستند که جامعه را به سمت پاکی، نظم  ودرستی رهمنون کردند و بعد از ائمه اطهار(ع) نیز این وظیفه به عهده ولی فقیه گذاشته شده که انسان ها را هدایت نمایند بنابراین با تشریح و تبیین درست دین اسلام بهترین انسان ها پرورش داده خواهد شد و سرمایه اجتماعی نیز شکل خواهد گرفت که در چنین جامعه ای شهروندان رعایت حقوق یکدیگر را خواهند کرد.

هاشمی با بیان اینکه بدون مشارکت مردم، جامعه به دست افراد سوء جو می افتد، تاکید کرد: با مشارکت مردم، جامعه دارای نظم، امنیت، آسایش و پیشرفت و توسعه می شود اما اگر بی تفاوت باشیم افراد سودجو از این موقعیت استفاده کرده و اهداف خود را پیش خواهند برد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر این مطلب که روحیه مشارکت و تعهد در جامعه باید افزایش یابد، گفت: کشوری که سرمایه دار است یک کشور خوب محسوب نمی شود بلکه کشوری، خوب و توسعه یافته تلقی می گردد که دارای سرمایه اجتماعی یعنی داشتن شهروندان مشارکت جو و متعهد در پیشبرد اهداف جامعه باشد.

هاشمی افزود: موضوعی که باعث انسجام، همبستگی و توسعه یک جامعه می شود سرمایه اجتماعی آن جامعه است لذا همانطوری که در جنگ مشاهده کرده ایم اکثر کشورهای جهان در طول 8 سال جنگ تحمیلی علیه کشور ایران اسلامی متحد و هم پیمان شدند، اما برای داشتن روحیه ایمان، تعهد و مشارکت جوانان و مردم کشور، دشمنان قادر به پیشبرد هیچ کدام از اهدافشان نشدند.

وی با بیان اینکه جامعه ای که دارای سرمایه اجتماعی نباشد محکوم به شکست است، گفت: ما به پشتوانه دین اسلام و قرآن کریم می توانیم پاکترین، سالم ترین و بهترین جامعه را داشته باشیم و با تشریک مساعی، معاضدت هم افزایی و همکاری جامعه را به سمت پیشرفت و توسعه افزون تر رهنمون سازیم.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: جامعه ای که دارای نظم باشد، پیشرفت و توسعه خواهد یافت و در چنین جامعه ای شهروندان احساس آرامش، امنیت، رفاه و آسایش خواهد داشت.

هاشمی در پایان سخنان خود از نیروی انتظامی استان در برگزاری این مراسم تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 1507402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha