محسن پاک آیین در گفتگوبا خبرنگار مهر، با تاکید بر اینکه ناتوی فرهنگی مکمل ناتوی نظامی است گفت استحاله فرهنگی کشورها ابزار اعمال سیاست های امنیتی و نظامی ناتو در مناطق مختلف جهان است.
پاک آیین با اشاره به استفاده گسترده غرب از ابزار رسانه جهت ایجاد تغییرات نرم در کشورهای اسلامی گفت انکار هویت فرهنگی ملت های مسلمان و تقویت نهادهای غربی تحت عنوان نمایندگان جامعه مدنی"ترفند غرب برای ایجاد تغییرات سیاسی آرام و نرم در حاکمیت کشورهای مسلمان است.
وی با اشاره به حضور نمایندگان جامعه مدنی افغانستان در کنفرانس بن گفت برخی از این افراد بخصوص خانمها ،نماینده مردان و زنان مسلمان و فرهیخته افغانستان نبوده و دیدگاه جهان غرب در مورد زن و جامعه مدنی را تبلیغ می کردند.
وی با بیان اینکه تنها حضور نظامی در کشورهای اسلامی و مصادره منابع طبیعی آنان جزء اهداف استراتژیک غرب علیه جهان اسلام نیست گفت تغییر سبک زندگی از طریق ترویج بی بند و باری و مظاهر ناپسند فرهنگ غرب ،برنامه استراتژیک سیاستگزاران غرب برای کشورهای اسلامی است.
رئیس ستاد افغانستان با اشاره به نگاه یکی از نظریه پردازان نومحافظه کار آمریکایی مبنی بر اینکه با توسعه ارتباطات بین الملل، فرهنگ های ضعیف باید در فرهنگ های قوی ادغام شوند گفت بر این اساس غرب به دنبال تفوق فرهنگی در کشورهای اسلامی بخصوص افغانستان و عراق است.
نظر شما