به گزارش خبرگزاری مهر، موسی دهقانی که مسئولیت غرفه کتابت قرآن کریم را در نهمین نمایشگاه قرآن هرمزگان برعهده دارد، بیان داشت: قرآن نقش به سزایی در تعالی هنر خوشنویسی در طول تاریخ داشته است.
وی با اشاره به ارتباط قرآن کریم و هنر خوشنویسی افزود: نوشتن قرآن به عنوان بزرگترین کتاب آسمانی با خط خوش توسط خوشنویسان از قدیم الایام متداول بوده است.
وی ادامه داد: نوشتن قرآن یک عبادت محسوب می شود و همراه با آداب و مناسک معنوی خاصی است و این عمل باعث نزدیکی هنرمند خوشنویس با خداوند متعال می گردد.
رئیس انجمن خوشنویسان هرمزگان اضافه کرد: لیاقت نوشتن قرآن کریم نصیب هرکس نمی شود و باید هنرمند خوشنویس به لحاظ روحی و روانی تعالی را طی کرده باشد و در این صورت است که هنر او برای تمام اعصار ماندگار می شود.
دهقانی تصریح کرد: زمان کتابت قرآن کریم، هنرمند خوشنویس به آرامش خاصی دست می یابد که بسیار منحصر به فرد است و از این طریق خوشنویس تزکیّه نفس می یابد.
وی در معرفی غرفه کتابت قرآن کریم گفت: در این غرفه 15 نفر از اساتیدمطرح خوشنویسی هرمزگان به صورت زنده بخشی از آیات قران را در مقابل انظار بازدید کنندگان کتابت می کنند و همچنین در بخشی دیگر بیش از 30 تابلو خوشنویسی از آیات قرآن کریم به نمایش در آمده است.
مسئول غرفه ی کتابت قرآن کریم افزود: علاوه بر بخش نمایشگاهی به علاقه مندان کتابت قرآن کریم آموزش داده می شودو تاکنون استقبال بسیار خوب بوده و بسیاری از خانواده ها فرزندان خود را جهت آموزش کتابت قرآن ثبت نام کرده اند.
رئیس انجمن خوشنویسان هرمزگان یادآور شد: قدمت کتابت قرآن کریم به زمان حضرت علی (ع) می رسد و قدیمی ترین کتاب قرآن که موجود می باشد منتسب به امیر مؤمنان می باشد.
وی اضافه کرد: حمیدرضا جندقی از خوشنویسان مطرح هرمزگان مفتخر به کتابت کامل قرآن کریم شده و دیگر هنرمندان خوشنویس نیز تاکنون بخش هایی از قرآن را کتابت کرده اند.
دهقانی تصریح کرد: هنر خوشنویسی و قرآن کریم دو رکن جدا ناشدنی هستند و به جرأت می توان گفت قرآن نقش به سزایی در تعالی این هنر داشته است.
نظر شما