به گزارش خبرگزاری مهر، "نصرت الله تاجیک" در این یادداشت می نویسد اینکه هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا، در واکنش به ترور شهید مصطفی احمدی روشن، معاون بازرگانی تاسیسات غنیسازی نطنز، دست داشتن کشورش در هر گونه اقدام خشونت آمیز در ایران را با قاطعیت رد کرده است هیچ چیزی را عوض نمی کند. تا زمانی که این محکومیتهای لفظی و تبلیغاتی تبدیل به عملی که بیانگر عزم کشورهای غربی برای اقدامی عملی و قاطع در برخورد با تروریسم نشود دردی از مشکلات کنونی و آینده ای که از راه توسل به زور گریبانگیر جامعه بین المللی می شود را دوا نخواهد کرد.
این دیپلمات سابق در ادامه آورده است: کسی که باد بکارد طوفان درو میکند. اگر سازمانهای جاسوسی غربی به خود اجازه میدهند که از طریق تله گذاری تعدادی از ایرانیان را در اقصی نقاط دنیا دستگیر و زندانی نمایند و یا از طریق ترور خللی در راه استقلال علمی جوانان ایرانی ایجاد کنند این امر برای ایران نیز ایجاد حق میکند که با چنگ زدن به همین روشها از موجودیت و زندگی نیروهای کارشناس و علمی خود دفاع کرده و هزینه دنبال کردن این روشها را برای آن سازمانها افزایش دهد. از طرف دیگر نیز کمترین اقدام این خواهد بود که ایران نیز به تدریج از همکاری با سازمانهای بین المللی که بیم آن برود که اطلاعاتش دست دشمن بیفتد خودداری خواهد کرد.
تاجیک در ادامه مطلب خود آورده است: پیشنهاد دست زدن به ترور دانشمندان هسته ای ایران از سوی بعضی از مقامات آمریکائی طی چند ماه گذشته حتی به رسانه ها نیز راه پیدا کرد ولی متاسفانه هیچ گونه اقدام عملی در محکومیت و نیز به اخذ ضمانتی از پیشنهاد کنندگان نیز نینجامید لذا صرف محکومیت این ترور کارساز نیست. از آنجا که کلینتون هم ضمن محکومیت لفظی ترور چهارمین دانشمند هسته ای ایران در ظرف دو سال گذشته ابراز امیدواری کرده میان ایران، همسایگانش و جامعه بین المللی نوعی درک متقابل وجود داشته باشد که بتوان بر اساس آن راه حلی برای پایان دادن به تلاش ایران برای دستیابی به جنگ افزارهای هسته ای! پیدا کرد، این موضعگیری نشان دهنده بی طرفی آمریکا در قبال مسئله فعالیتهای هسته ای ایران نیست که هیچ بلکه کاملاً بیانگر جانبداری آمریکا از روند کند کردن و جلوگیری از فعالیتهای هسته ای ایران است. فعالیتی که نه تنها هیچگونه سندی بر غیر صلح آمیز بودن آن ارائه نگردیده بلکه نظرات تائیدآمیز جهانی و حتی بعضی از شخصیتهای حقیقی و حقوقی آمریکائی دال بر غیر نظامی بودن این فعالیتها بیان گردیده است.
سفیر سابق ایران در اردن بر این باور است که ایران باید با بکار گیری شبوه هایی، تاکتیک های ترور دانشمندانش را برای دشمنان پرهزینه کند.
وی در بخش دیگری از مطلب خود برای "مهر" آورده است: متاسفانه جملات دو پهلو که صرفاً مصرف تبلیغاتی دارند نیز دیگر نمیتواند چاره ساز روندی باشد که اتفاقاً از همکاری ایران با سازمان بین المللی انرژی اتمی آغاز گردیده و با درز رفتن اطلاعات باعث شهادت بهترین نیروهای علمی این مملکت که سرمایه کشور محسوب میشوند گردیده و اتفاقاً جا دارد وزارت امورخارجه صرفاً بجای درخواست محکومیت این اقدام درخواست نماید که شورای امنیت با تشکیل گروهی از کارشناسان اطلاعاتی و با همکاری سازمانهای اطلاعاتی ایران نحوه بیرون رفتن اطلاعاتی که در اثر همکاری ایران با بازرسان این سازمان حاصل شده است، را مشخص نمایند. اثبات این امر هم ایجاد حق دریافت خسارت برای ایران میکند و هم به درستی راه ایران در عدم اعتماد به این سازمان صحه میگذارد. حتی جا دارد که تا زمانی که منشاء درز و چگونگی بیرون رفتن اطلاعات و اسامی مسئولین تحقیقاتی و اجرائی انرژی هسته ای مشخص و با عاملین آن برخورد قانونی نشود ایران از هرگونه ملاقات بازرسان آن سازمان با کارشناسان ایرانی جلوگیری بعمل آورد.
کد خبر 1509352
نظر شما