به گزارش خبرگزاری مهر، سید ابراهیم حسینی با اشاره به ادغام وزارتخانه های صنایع و معادن و بازرگانی ابراز امیدواری کرد تا با مدیریت یکپارچه روند اجرایی پروژه های برق رسانی و جاده معادن تسریع یافته و مشکلات بازاریابی، فروش و صادرات استان مرتفع شود.
وی بر لزوم و ایجاد و توسعه زیرساختهای موردنیاز معدن استان تأکید و تسریع در روند اجرای پروژه های برق رسانی و احداث جاده معادن با همکاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی کشور را خواستار شد.
حسینی با بیان اینکه در دور اول سفر رییس جمهور به استان مبلغ 11 میلیارد ریال اعتبار برای برق رسانی احداث جاده معادن مرمر شهرستان بجنورد اختصاص یافته است گفت: دور سوم سفر نیز مبلغ 17 میلیارد ریال به این امر اختصاص داده شده است.
وی گفت: ایجاد زیرساخت مناسب برای معادن وقتی توجیه پذیر است که مجتمع های معدنی در اولویت قرار گیرند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی افزود: در این زمینه چند مجتمع معدنی جهت اجرای زیرساخت ها به سازمان توسعه و نوسازی معرفی شده اند که در حال حاضر مطالعات امکان سنجی آنها در دست اقدام است.
حسینی اظهار داشت: تاکنون هیچ محدودیتی برای ارائه سوخت به معدنکاران نداشته ایم.
وی گفت: با ارائه درخواست معدنکاران از طریق اینترنت با توجه به تعداد ماشین آلات معدنی، سوخت مورد نیاز آنان محاسبه شده و جهت دریافت آن به شرکت پخش فرآورده های نفتی معرفی شده اند.
وی اعلام کرد: تسهیلات خرید ماشین آلات معدنی با توجه به موافقتنامه سه جانبه ای که بین بانک صنعت و معدن، صندوق بیمه سرمایه گذاری و وزارت صنعت، معدن و تجارت به امضاء رسیده امکان پذیر است.
حسینی اظهار داشت: درخواست تسهیلات و صدور بیمه نامه از سوی صندوق بیمه فعالیت های معدنی، مستلزم بررسی کارشناسی و بازدید کارشناسان صندوق بیمه است و صدور بیمه نامه نیز برای معادنی انجام می شود که فعال بوده و از تولید و فروش مناسبی برخوردار باشد.
وی نبود کارخانه های فناوری مواد معدنی را از جمله مشکلات صنایع معدنی استان اعلام کرد و ضمن آمادگی سازمان از سرمایه گذاران علاقمند خواست تا جهت سرمایه گذاری در این زمینه اقدام نمایند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی با بیان اینکه طرحی جهت بهینه سازی استفاده از ضایعات سنگ معادن استان در دست پیگیری است از علاقمندان جهت سرمایه گذاری در این زمینه دعوت به عمل آورد.
نظر شما