۲۷ دی ۱۳۹۰، ۸:۳۹

منصوری مطرح کرد:

پروژه فاضلاب رودان نیازمند 170 میلیارد ریال اعتبار است

پروژه فاضلاب رودان نیازمند 170 میلیارد ریال اعتبار است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: نماینده مجری طرحهای فاضلاب هرمزگان گفت: پروژه فاضلاب رودان نیازمند 170 میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد منصوری در خصوص طرح فاضلاب شهر رودان گفت: برآورد هزینه اجرای این طرح پس از بازنگری به رقمی معادل 220 میلیارد ریال افزایش یافته و ادامه اجرای آن نیازمند تخصیص اعتباری معادل 170 میلیارد ریال است.

منصوری با اشاره به اینکه برآورد هزینه اجرای  این طرح 100 میلیارد ریال بوده است، افزود: این طرح با صرف هزینه ای معادل 50 میلیارد ریال و 25 درصد پیشرفت فیزیکی، تا کنون چهار هزار و 800 متر از خطوط اصلی انتقال و 14 هزار و 800 متر نیز از خطوط فرعی آن اجرا شده است. 

این مسئول تصریح کرد: اگر چه مطالعات طرح فاضلاب رودان از سال 87 آغاز و در سال 80 پایان یافته اما به دلیل مشکلات اعتباری و فنی، این طرح در سال 86 به مرحله اجرا رسید که در سال 91 با تامین اعتبار لازم احداث تصفیه خانه فاضلاب آن نیز ادامه می یابد.

وی همچنین افزایش قیمت تجهیزات، مشکلات اخذ مجوز شهرداری و راهنمایی رانندگی ، فقدان نقشه تاسیسات زیرزمینی، وجود معابر باریک و غیر استاندارد و بافت فرسوده و نامناسب منازل مسکونی در اکثر مناطق این شهر را از جمله مشکلات پیش روی اجرای طرح فاضلاب رودان عنوان کرد.

منصوری ادامه داد: این طرح شامل تصفیه خانه ای در دو مدول با سه خط جریان که در مجموع با ظرفیتی معادل هفت هزار و 200 متر مکعب در شبانه روز  و شبکه ای بطول 120 کیلومتر و خط انتقال 3.5 کیلومتر است که 25 کیلومتر آن خطوط اصلی و 95 کیلومتر خطوط فرعی است.

کد خبر 1510817

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha