به گزارش خبرنگار مهر، پرویز اوسطی شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد بزرگداشت دهه مبارک فجر در شهرستان قروه اظهار داشت: همزمان با ایام دهه مبارک فجر 111 طرح عمرانی، خدماتی و اقتصادی در 49 بخش مختلف در مناطق شهری و روستایی شهرستان قروه به بهره برداری می رسد.
وی گفت: برای اجرای این طرح ها در مجموع 371 میلیارد و 972 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است که با بهره برداری از آنها بیش از سه هزار و 795 خانوار از خدمات آن بهره مند می شوند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار شهرستان قروه یادآور شد: با بهره برداری از این پروژه ها و طرحها زمینه برای اشتغال 95 نفر فراهم می شود.
وی مهمترین این طرحها را شامل هفت طرح گازرسانی، پنج طرح راهسازی، چهارطرح آبرسانی روستایی، 16 طرح مسکن محرومان، 70 طرح دامپروری و کشاورزی عنوان کرد.
اوسطی بهره برداری از دو طرح بهداشتی و درمانی، چهار طرح عمران شهری، یک طرح هادی روستایی، یک طرح آموزشی و بهره برداری از پروژه های مسکن مهر را از دیگر پروژه های قابل افتتاح در ایام دهه مبارک فجر در شهرستان قروه عنوان کرد.
وی در پایان گفت: از مجموع طرح های قابل افتتاح در شهرستان قروه تعداد 77 طرح به عمران و آبادی روستاهای این شهرستان اختصاص دارد.
نظر شما