۲۷ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۴۵

حاشیه نگاری خبرنگار مهر؛

بروز جریان سیاسی سوم!/ حزبی‌هایی که حزبی نیستند/ مرزکشی مردمسالاری با خاتمی

بروز جریان سیاسی سوم!/ حزبی‌هایی که حزبی نیستند/ مرزکشی مردمسالاری با خاتمی

اولین گردهمایی انتخاباتی جبهه مردمسالاری که شب گذشته با شعار "اصلاحات مردمی؛ لازمه حکومت مردمی" در یک تالار پذیرایی در غرب تهران برگزار شد با حاشیه‌هایی همراه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حاشیه‌های اولین گردهمایی جبهه مردمسالاری در پی می‌آید: 

* در حالی که در تالار محل برگزاری مراسم جبهه مردمسالاری، پلاکارد خیرمقدم به روسا و اعضای شورای مرکزی احزاب این جبهه نصب شده بود اما مجریان گردهمایی در برابر خواسته خبرنگاران برای اعلام اسامی احزاب و دبیران کل آن امتناع می‌ورزیدند.

* این گردهمایی یک ساعت دیرتر از زمانی که در دعوت نامه رسانه‌ها درج شده بود آغاز شد. خبرنگار مهر در این فرصت در صدد کسب اطلاع از آرایش احزاب سیاسی حاضر در گردهمایی برآمد که این حرکت مورد اعتراض برخی از حضار قرار گرفت به طوری که خبرنگار مهر را متهم به "تفتیش عقاید" کردند. این در حالی است که خبرنگار مهر صرفاً می‌خواست درباره نام احزاب عضو این جبهه و میزان نیروهایی که از هر کدام از این احزاب در این گردهمایی حضور دارند کسب خبر کند.

* بخش قابل توجهی از حاضران در این گردهمایی مربوط به حزب مردمسالاری، کانون ولیعصر (عج)، جمعیت اقتدار ملت ایران و حزب آزادی می شدند.

* محمد زارع فومنی، رئیس ائتلاف اصلاح طلبان جوان از جمله چهره هایی بود که در این گردهمایی حضور داشت. برخی از اعضای جبهه مردمسالاری اعتراض خود نسبت به حضور فومنی در گردهمایی این جبهه را به کواکبیان ابراز کردند. کواکبیان نیز ضمن اینکه معترضین را به آرامش دعوت کرد، عنوان کرد که فومنی ناخوانده به این گردهمایی آمده است.

* حجت الاسلام عسکرپور نماینده مجلس هفتم و عضو شورای مرکزی حزب تمدن اسلامی یکی از سخنرانان این گردهمایی بود که "اصولگرایی اصلاح طلبانه" را به عنوان راه درست دانست. وی در بخش دیگری از سخنانش با طرح بحث هایی تاریخی درباره حزب جمهوری اسلامی، "بهزاد نبوی" از اعضای ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی را عامل پی ریزی اختلاف در حزب جمهوری اسلامی دانست.

* مجید محتشمی، سخنگوی جبهه مردمسالاری این جبهه را بخشی از بدنه اصلاح طلبی و جدا از مواضع سیدمحمد خاتمی دانست. وی شرکت در انتخابات را یک "پروتست" یا "اعتراض به وضع موجود" دانست. این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه هیئت های اجرایی انتخابات نقش هیئت های اجرایی دولت را بازی می کنند، سعی داشت سوگیری به نفع دولت را به هیئت های اجرایی انتخابات مجلس نهم نسبت دهد. محتشمی که عضو حزب آزادی است، اظهار کرد که آزادی یعنی "آزادی از استبداد داخلی".

* رضا جلالی، رئیس ستاد انتخابات جبهه مردمسالاری نیز در سخنانی اعلام موجودیت این جبهه را احیای جریان سوم سیاسی در کشور دانست. وی در حمایت از علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس هشتم که داوطلب نمایندگی مجلس نهم نیز شده اما صلاحیت وی از سوی هیئت های اجرایی مورد تایید قرار نگرفته است، گفت: ما چشم انتظاریم اگر علی مطهری ها به جرم عدم التزام به اسلام و قانون اساسی رد صلاحیت شدند باید مهر باطل بر مشروعیت نظام جمهوری اسلامی ایران زد". جلالی در پایان بیان این جملات به حاضران گفت: "این جمله من نیاز به تکبیر دارد!".

* سید حسین هاشمی رئیس کمیسیون صنایع مجلس و علی مطهری نماینده مردم تهران مهمانان ویژه این گردهمایی بودند. سیدحسین هاشمی که نماینده مردم میانه در مجلس هشتم است به گفته کواکبیان در انتخابات مجلس نهم از تهران به صحنه رقابت های انتخاباتی ورود پیدا می کند.

* مصطفی کواکبیان نماینده مردم سمنان و دبیرکل حزب مردمسالاری که اکنون رئیس جبهه مردمسالاری نیز شده است به عنوان آخرین سخنران این گردهمایی عنوان کرد "یا باید از طریق قواعد نظام پیش برویم یا به مبارزه مسلحانه و براندازی روی آوریم؛ غیر از این دو راه، راه سومی نمی شناسم". کواکبیان با بیان این اظهارنظر شاید می خواست من غیر مستقیم عنوان کند که معتقد است اصلاح طلبانی که به میدان نیامده اند دست به براندازی زده اند.

کد خبر 1511725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha