به گزارش خبرنگار مهر، کمال رستم علی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استانداری مازندران افزود: این مهم در آستانه انتخابات و با هدف بهره گیری بیشتر رسانه های استان با اخبار مربتط با کمیته های مختلف بوده است.
وی اظهار داشت: رسانه ها با تقویت روحیه نشاط زمینه حضور حداکثری را در انتخابات 12 اسفند فراهم کنند.
سخنگوی شورای اطلاع رسانی دولت در مازندران با اشاره به اینکه از ظرفیت تریبونهای نمازجمعه برای گرم کردن حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی استفاده می شود، تصریح کرد: پیامک بهارستان از سوی ارشاد اسلامی مازندران ایجاد می شود.
رستم علی با بیان اینکه فعالیتهای انتخاباتی کمیته های مختلف ستاد، مستند سازی می شود، یادآور شد: دستگاهها و رسانه های برتر در اطلاع رسانی برای تنویر افکار عمومی در انتخابات تجلیل می شوند.
ایجاد بخش ویژه انتخابات در جشنواره مطبوعات و خبرگزاریها
رستم دهقان، رئیس خانه مطبوعات مازندران نیز با اشاره به برگزاری نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها از 16 تا 18 بهمن در سالن ارشاد ساری، اظهار داشت: میز انتخابات در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریهای امسال ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه بخش انتخابات را در جشنواره مطبوعات و خبرگزاریهای امسال اضافه می کنیم، اظهار داشت: فعالان رسانه ای می توانند آثار و مقالات خود در حوزه انتخابات را به دبیرخانه جشنواره واقع در خانه مطبوعات ارسال کنند.
بیانات رهبری در مورد ایجاد وحدت نامزدها اطلاع رسانی شود
مهدی مستشرق، مسئول ستاد برگزاری نماز جمعه مرکز استان مازندران هم با اشاره به اینکه تربیون نمازجمعه، جای معرفی کاندیدای خاصی نیست، اظهار داشت: نهاد مقدس نماز جمعه از ارزشهای اسلام و رهبری دفاع می کند.
وی با بیان اینکه نهاد مقدس نماز جمعه ارتباط ارزشی و منطقی با مردم دارد، افزود: فرمایشات رهبری در مورد ایجاد وحدت بین نامزدها باید از طریق رسانه ها اطلاع رسانی شود.
نظر شما