۲۷ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۲۳

والایی:

داوری جشنواره‌ها با آسیب‌شناسی قابل اعتمادتر می‌شود

داوری جشنواره‌ها با آسیب‌شناسی قابل اعتمادتر می‌شود

علی اکبر والایی معتقد است، داوری جشنواره‌ها نیازمند نظارت و آسیب‌شناسی است و با این کار، جشنواره‌ها قابل اعتماد می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اکبر والایی، نویسنده با بیان اینکه داوری در جشنواره‌ها کار بسیار حساس و آسیب‌پذیری است، افزود: در انتخاب داوران باید حساب شده و کارشناسانه عمل کرد.

والایی در ادامه گفت: انصاف و عدالت دو محور اساسی در داوری است و داوران باید بر مبنای وجدان داوری کنند؛ چرا که بزرگ‌ترین داور همان وجدان است.

این نویسنده نظارت بر داوری‌ها را امری ضروری دانست و گفت: پیشنهاد می‌کنم گروهی بر هیات داوران و نوع داوری‌های جشنواره نظارت داشته باشند و همواره داوری‌ها را آسیب‌شناسی کنند.

او استفاده همیشگی از داوران خاص و تعیین شده را از نقص‌های جشنواره‌ها دانست و گفت: در انتخاب داوران باید تنوع را در نظر گرفت و داورانی با رویکردها و دیدگاه‌های مختلف برگزید تا سلایق متفاوت شرکت‌کنندگان مد نظر قرار گیرد.

این نویسنده که با داستان «خلوت مدیر» در دومین دوره جشنواره داستان انقلاب شرکت کرد درباره این اثر و شرکتش در جشنواره گفت: این داستان که حس می‌کنم متفاوت با دیگر آثار من است، در دومین دور این جشنواره کاندیدای جایزه و مدتی پیش هم از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر شد.

والایی درباره حال و هوای این داستان گفت: فضای داستان بر می‌گردد به سال‌های آخر رژیم پهلوی و با پیروزی انقلاب اسلامی خاتمه می‌یابد. در این داستان فضای مدرسه‌ای ترسیم شده است که نمادی از کل جامعه آن روز است.

این نویسنده در ادامه افزود: تلاش من این بود که داستان را احساسی و عاطفی پیش ببرم تا مخاطب بتواند با آن یک ارتباط حسی برقرار کند و با وجود حفظ وجوه و ظرایف ادبی بتواند برای مخاطب عام هم جذاب باشد که خوشبختانه این اتفاق هم افتاد و با استقبال خوبی از طرف مخاطب خاص و عام مواجه شد.

والایی همچنین آثاری چون «سال‌های ارغوان»، «بازی در گیسوان آتش»، «فرزندان صحنه» را نیز در کارنامه دارد.

کد خبر 1511862

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha