امید عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه این محوطه های تاریخی در فهرست آثار ملی ثبت شده اند، افزود: با وجود پایگاه حفاظتی میراث فرهنگی از سال 1383 در منطقه تاکنون این محوطه تاریخی بصورت ویژه مراقبت می شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه مطالعات زیست محیطی این منطقه از سوی دانشکده محیط زیست تهران به اتمام رسیده است، اظهارداشت: دستگاههای اجرایی استان بدون هماهنگی میراث فرهنگی نباید هیچ گونه مجوزی در این منطقه صادر کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: بناهای تاریخی با حفظ الگوی معماری به بخش خصوصی واگذاری تا بهره وری لازم انجام شود.
وی با اشاره به اینکه گیلان استانی فرهنگی و تاریخی است، افزود: با اطلاعاتی که از کاوشهای باستان شناسی به دست آمده اهمیت تاریخی استان به اثبات رسیده است.
عزیزی ادامه داد: گیلان در تاریخ ایران همیشه منشا تحولات عظیم بوده و نخستین شهید انقلاب اسلامی " شهید یونس رودباری " نیز از این استان است.
وی در ادامه به نقش صنایع دستی در توسعه گیلان اشاره کرد و اظهارداشت: بالا بردن سطح اشتغال با هزینه های بسیارکم، ازدیاد درآمد سرانه ملی، جذب گردشگران خارجی و توسعه صنعت توریسم، ارزآوری مناسب به واسطه صنعت توریسم و تاثیر در توسعه صادرات کالاهای غیرنفتی از مزیت های این صنعت است.
مدیرکل میراث فرهنگی یادآورشد: همچنین صنایع دستی به دلیل بار فرهنگی قوی می تواند به عنوان سفیر فرهنگی کشور عمل کند و ابزاری برای گفتگوی تمدنها باشد.
نظر شما