به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شیرسوار ظهر جمعه در جمع خبرنگاران گفت: این طرح به صورت پایلوت در خیابان امام خمینی (ره) آمل اجرایی شده و بر اساس برنامه زمان بندی شده سازمان پسماند شهرداری آمل، روزانه زباله های خشک تحویلی شهروندان را جمع آوری می کند.
وی افزود: این سازمان در قبال تحویل زباله های خشک، به شهروندان اقلام فرهنگی و بهداشتی عرضه خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری آمل اضافه کرد: این سازمان زباله های جمع آوری شده شهروندان را به واحدهای تولیدی قابل بازیافت برای بازگشت دوباره به چرخه تولید تحویل خواهد داد.
شیر سوار گفت: هدف از اجرای طرح همگانی جدا سازی زباله خشک و تر در آمل، بهبود روش ذخیره سازی جمع آوری بازیافت پسماندها، خالص سازی پسماندهای تر از خشک برای تولید کمپوست و بازگشت دوباره به چرخه تولید، جلوگیری از هدر رفت سرمایه های ملی و کمک به اقتصاد جامعه است.
وی اضافه کرد: به حداقل رساندن دفن پسماند و حفظ آن در آینده، ارتقا سطح کیفیت خدمات شهری، حفظ محیط زیست و جلوگیری از تولید و انتشار آلودگی در شهر و ارتقا سطح فرهنگ عمومی در موضوع پسماندها از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری آمل یادآورشد: هم اکنون روزانه بیش از 200 تن انواع زباله در آمل تولید می شود که حدود 30 درصد آن زباله خشک است و امکان بازیافت و بازگشت دوباره به چرخه تولید را دارد.
شیرسوار ابرازامیدواری کرد: در صورت استقبال خوب مردم و موفق شدن اجرای این طرح، طرح توسعه ای آن در سایر مناطق آمل اجرا خواهد شد.
شهر آمل بیش از250هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما