حجت الاسلام مرتضی وافی در گفتگو با خبرنگار مهر با تسلیت فرا رسیدن 28 صفر، سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع) و پیامبر اسلام(ص)، با اشاره به پذیرش صلح با معاویه از سوی امام حسن مجتبی(ع) گفت: ایشان در طول دوره امامت خود پس از گذشت شش ماه قیام کردند که به دلیل فراهم نبودن شرایط لازم برای قیام و نداشتن یاران مخلص موفق به قیام نشدند و به ناچار با قرار دادن شرایطی صلح با معاویه را پذیرفتند.
صلح امام حسن(ع) زمینه قیام کربلا را فراهم کرد
دبیر شورای عالی مسجد مقدس جمکران افزود: امام حسن و امام حسین(ع) هر دو مظهر صبر، صعه صدر، رعایت مسائل جامعه و مظهر قیام و ایستادگی و مبارزه با حکومتهای طاغوتی هستند که بنا بر اقتضای زمان خود عمل کردند.
وی بیان داشت: صلح امام حسن(ع) زمینه را برای قیام امام حسین(ع) فراهم کرد و ایشان با داشتن 72 یار مخلص و وفادار توانستند قیام کنند در حالی که امام حسن مجتبی(ع) نیز اگر همین تعداد یار داشتند میتوانستند در برابر معاویه قیام کنند.
حجت الاسلام وافی در بخش دیگری از سخنان خود سست عنصری مردم و رها کردن محور ولایت و تنها گذاشتن ولی فقیه زمان را از ویژگیهای مشترک زمان امامت امام مجتبی(ع) و پیامبر اعظم(ص) ذکر کرد و ابراز داشت: ما باید از این وقایع درس بگیریم و زمینه را برای خدمت به ولایت در جامعه فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: زمانی که مردم جامعه اسلامی نسبت به امام زمان خود سست و مردد شوند زمینه برای کسانی که مصداق طغیان هستند فراهم و جبهه تاریخی کفر جامعه اسلامی را از مسیر خود منحرف میکند و این همان اتفاقی بود که به خصوص در زمان امام حسن(ع) رخ داد و امام را وادار به پذیرش صلح با معاویه کرد.
قم - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران مبارزه با حکومتهای طاغوت را ویژگی مشترک امام حسن مجتبی(ع) و امام حسین(ع) عنوان کرد که هرکدام بنا بر اقتضای زمان خود عمل کردند.
کد خبر 1515102
نظر شما