مسلم رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این استان در زمینه مستند ازظرفیتهای بسیار بالایی برخوردار است که هم اکنون تولید فیلمهای مستند در اولویت برنامه های این مر کز قرار دارد.
وی بیان کرد: مستندهای "ایل بهمئی"، "زندگی در قلب دنا"، "آخر شاهنامه"، "آوای درا"، "پدخندق"، "بشار تا کارون"، "یاس اینجاست"، "یادگارهای کهن"، "برگهای طوبی" و مستند زندگی علمای برجسته استان، برخی از مستندهای تولید شده و در دست تولید در این استان است.
مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: تولید این مستندها با موضوع های آیینی، طبیعت، مذهبی، دفاع مقدس و ... برای معرفی ظرفیتهای بی نظیر این استان و احیاء و حفظ آیینها و باورهای بومی انجام می شود.
وی همچنین از تولید و یا در دست تولید بودن 11 تله فیلم در این مرکز خبر داد و بیان داشت: این فیلم ها با موضوع های دفاع مقدس، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مبتنی بر فرهنگ سازی تهیه می شوند.
رحیمی عنوان کرد: ساخت انیمشن نیز رشد قابل توجهی در این مرکز داشته است به طوری که تاکنون بیش از پنج ساعت برنامه انیمشن تولید شده است.
مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد برنامه خردسال، کودک ونوجوان، برنامه شبانه، خانواده و صبح دنا را از دیگر برنامه های شبکه استانی دنا عنوان کرد.
وی یادآور شد: براساس نظرسنجی انجام شده 40 درصد مردم استان شنونده رادیو و بیش از 72 درصد بیننده شبکه استانی دنا هستند.
رحیمی همچنین از تولید نمایش رادیویی بر اساس کتاب "پایی که جا ماند" خبر داد و گفت: تولید سریالی از کتاب "پایی که جا ماند" را به مسئولان حوزه هنری کشور پیشنهاد دادیم که در صورت تامین اعتبار شبکه استانی دنا آمادگی ساخت این سریال را دارد.
نظر شما