اطلاعات موجود حکایت از آن دارد یکی از مهمترین پایگاه های موساد دقیقا مشرف به باند فرودگاه بغداد ودر مقابل پاویون آن می باشد به نحوی که فرود وپرواز تمامی هواپیماها ونیز ورود وخروج تمامی شخصیت های عالیرتبه به این محل زیر نظر صهیونیستها است.
از یک سال بعد از اشغال موساد به تدریج مقرهای دیگری را هم برای خود در مناطق مختلف بغداد انتخاب کرد تا برای مامورانش که شمارشان به هزاران نفر به همراه اسلحه ومهمات وادوات مختلف جاسوسی وشنود بود محل های امن دیگری هم بیابد.
اینجا بود که باشکاه الفارس واقع در منطقه العامریه در نزدیکی جاده فرودگاه بغداد انتخاب شد، برخی دیگر از ماموران موساد هم در هتل الرشید بغداد مستقر شدند. هتل الرشید در قلب بغداد ودر مقابل کاخ کنفرانس ها ومقر پارلمان عراق واقع است، این هتل همچنین به کاخ ریاست جمهوری عراق هم مشرف می باشد.
مطبوعات عراقی از حضور برخی دیگر از عناصر موساد در هتل "السدیر نوفتیل" در مرکز بغداد خبر می دهند، این هتل که با سازه های بتنی بسیار بلند احاطه شده ظاهرا یکی از پایگاه های مهم صهیونیستها به شمار می رفت.
کاخ دجله که یکی از کاخ های واقع در منطقه سبز است هم در زمان حضور نیروهای آمریکایی مقر فرماندهی موساد در عراق محسوب می شود وهمانند کنسولگری رژیم صهیونیستی درعراق فعالیت می کرد. اما بعد از خروج نیروهای آمریکایی از عراق اطلاعاتی در رابطه با سرنوشت این پایگاه ها ونیز مراکز علنی ومعروف حضور صهیونیستها در دست نیست.
همچنین گفته می شود که موساد در بسیاری از پایگاه های وپادگان های نیروهای آمریکایی در نقاط مختلف عراق نیز پایگاه هایی در اختیار داشت. رسانه های عراقی از حضور ماموران موساد در فرودگاه الانبار وحبانیه ونیز پایگاه های عین الاسد والولید در غرب این کشور خبر داده بودند.
کارشناسان این رسانه ها بر این باورند که به طور حتم بعد از خروج نیروهای آمریکایی ازعراق به طور حتم موساد هم برای خود راهبردهای جهت ادامه فعالیت در مناطق مختلف عراق در اختیار دارد.
در پایگاه موساد در دهوک چه گذشت
از چندی پیش فعالیت ها ورود وخروج به پایگاه "زاویته" در دهوک در شمال عراق که اهالی منطقه آن را پایگاه موساد می دانند گسترش بیشتری یافته است. یک روزنامه نگار عراقی در گزارشی که با این جملات آغاز شده بود واواخر اوت 2010 منتشر گردید اطلاعاتی در رابطه با یکی دیگر از پایگاه های مهم موساد درعراق را فاش نمود .
به این نوشته این روزنامه نگار این پایگاه برای زیر نظر قرار دادن مرزهای سوریه وایران به طور اخص وتا حدودی مرز ترکیه مورد استفاده قرار می گرید. در این گزارش آمده است: شاهدان عینی از این منطقه خبر می دهند که از چندی پیش شاهد نقل وانتقال بسیار قابل توجه ادواتی بودیم که با استفاده از خودروهای مختلف وارد این پایگاه می شوند.
اهالی منطقه می گویند شاهد عبور کامیون هایی بودند که گرچه سعی شده است به انحای مختلف محتویات بار آنها مشخص نباشد اما برخی از آنها کاملا مشخص بود که کاربردی نظامی وحتی اطلاعاتی دارند.
بر سر در پایگاه زاویته تابلوی قرار داده شده که نام مجتمع صنعتی ومرکز سیاحتی بروی آن نوشته شده است، اما بعد از آنکه چندی قبل از آن صدای چند انفجار از داخل آن به گوش رسید وتعدادی از درختان جنگل داخل آن آتش گرفت دیگر همگان مطمئن شدند که یک پایگاه با کاربردی امنیتی ـ نظامی در همسایگی آنها واقع است.
به اعتقاد خبرنگاران مطلع از اوضاع کردستان عراق با وجود آنکه نیروهای پیشمرگه ومسئولین منطقه کردستان عراق همواره سعی می کنند ارتباط تنگاتنگی با رسانه ها داشته باشند اما در این رابطه حاضر به هیچ نوع اعلام نظری نشدند در حالیکه هیچ خبرنگاری هم موفق نشد خود را به نزدیکی منطقه انفجار وآتش سوزی برساند.
به گفته این خبرنگاران منطقه زاویته در تابستان هوایی معتدل داشته ودر زمستان هم بسیار سرد است از این رو امکان وقوع آتش سوزی (در تابستان) به دلیل گرمای شدید هوا وجود ندارد از این رو احتمال آنکه یکی از سازمان های امنیتی منطقه ای دست به اقدامی تخریبی در این پایگاه زده باشد بسیار زیاد است.
بر اساس گزارش های رسیده مسئولین منطقه کردنشین شمال عراق با ساخت این پایگاه موافقت کرده بودند ومامورین امنیتی رژیم صهیونیستی با خرید زمین هایی به مساحت 250 هکتار اقدام به بنای این پایگاه تحت عنوان مرکز صنعتی تفریحی کردند.
به اعتقاد کارشناسان گرچه صهیونیستها از پایگاه های شنود ودستگاه های الکترونیکی تعبیه شده توسط سازمان های اطلاعاتی آمریکا در طول مرزهای عراق با همسایگانش استفاده گسترده ای می کنند اما پایگاه های جاسوسی موساد در شمال عراق هم گنج ذی قیمت اطلاعاتی را در اختیارش قرار می دهد.
صهیونیستها هم گرچه بایکوت شدیدی را بر رسانه های خود رابطه با چنین فعالیت هایی اعمال می کنند اما گزارش ها ومقالات منتشره در این رسانه ها بیانگر این نوع رویکرد صهیونیستها می باشد.
بی تردید مقاله بوعز گافون در روزنامه معاریو که تحت عنوان " نیروهای ما درعراق" منتشر ودر آن به حقیقت حضور صهیونیستها در عراق با هدف گرفتن سهمشان از این کشور اعتراف کرده گواهی بر این مدعی است.
گستردگی این حضور ورخنه به حدی است که نه تنها کارشناسان وسیاستمداران بلکه حتی مردم وکوچه وبازار درعراق بر این باورند بسیاری از موسسات وشرکت های خارجی که دفتری در کردستان عراق دارند در واقع زیر این چتر مشغول انجام عمیات وفعالیت های اطلاعاتی ـ جاسوسی می باشند که در این میان سهم موساد بیش از بقیه است.
به نوشته مطبوعات عربی بعد از مرگ شش مامور موساد در کرکوک دیگر مسئله حضور اطلاعاتی وجاسوسی رژیم صهیونیستی در منطقه شمال عراق به مسئله ای عادی در میان ساکنان این منطقه تبدیل شده است همانگونه که ترور صدها دانشمند عراقی برای مردم این کشور عادی شد.
موساد ودانشمندان خاورمیانه ـ9/
مقرهای موساد درعراق؛ از فرودگاه بغداد تا دهوک و بصره
خبرگزاری مهر -گروه بین الملل: بعد از سقوط بغداد علاوه بر شمال عراق، بغداد پایتخت این کشور نیز محل تاخت وتاز صهیونیستها شد، اطلاعات جمع آوری شده از فعالیت این سازمان نشان می دهد که مقر اصلی موساد در بغداد در فرودگاه این کشور است.
کد خبر 1517604
نظر شما