۶ بهمن ۱۳۸۳، ۹:۴۲

استاد دانشگاه نيويورك در گفتگوي اختصاصي با مهر : پديده هولوكاست افسانه اي خاص صهيونيسم است// صهيونيستهاي آمريكا سعي دارند هولوكاست را در سازمان ملل طرح كنند

سرويس بين الملل مهر _ يهوديان آمريكا 2 الي 3 درصد از مردم آن را تشكيل مي دهند اما آنها در طول ساليان گذشته با تسلط بر مراكز خبري ورسانه اي چنين وانمود كردند كه در سراسر آمريكا داراي قدرت فوق العاده اي هستند و نفوذي بسيار قوي هم در تمام سطوح دولت ايالات متحده هم در كنگره و هم در كاخ سفيد دارند.

 اصولاً رنجها و آلامي كه به هر دليلي بر قوم، گروه و يا ملتي رواداشته مي شود از سوي هر گروه و يا نحله سياسي كه باشد امري مضمون و ناپسند به شمار مي آيد و ناپسند تر از آن اين است كه اين رنج و آلام مورد سوء استفاده گروه و يا تشكيلاتي قرار گير د و بدترين وضعيت هم زماني است كه گروهي با استفاده از تبليغات به بزرگنمائي چنين آلامي پرداخته و آن را دست آويزي براي مطامع سياسي خود قرار داده باشند. به همين خاطر است كه گروههاي صهيونيستي در صددند با بزرگ نمائي به اصطلاح دردها و رنجهاي يهوديان از اين مساله بهره گيري سوء كنند وبا طرح اين مساله درسطح كلان ودرسازمان ملل مي كوشند تا هرگونه مخالفت با مطامع و برنامه هاي خود را از بين برده و آن را خنثي سازند.

صهيونيستها درطول دهه هاي گذشته تلاش طاقت فرسايي راسامان دهي كردند تا به هرطريق ممكن به مردم جهان بقبولانند كه هيتلردرجنگ جهاني دوم دراردوگاههاي اسيران جنگي دست به كشتارجمعي 6 ميليون يهودي زده وآنها را در اتاقهاي گاز خفه كرده و دركوره هاي آدم سوزي سوزانده است كه صهيونيستها از آن به هولوكاست تعبير مي كنند.

بهمين سبب صهيونيزم هرساله در 27 ژانويه درسطح عمومي دريك اقدام نمادين ولوگمراه كننده ودروغ بر آن است تا اين مراسم را هرچه باشكوهتربرگزار كرده و به كليه مخالفين سياستهاي رژيم صهونيستي اين هشدار را بدهد در صورتي كه با اين سياستها مخالفتي صورت گيرد اين به منزله مشاركت آنها در كشتار مجدد يهوديان تلقي مي شود.

امسال نيزيادبود اين مراسم بدنبال تلاش محافل صهيونيستي واعمال فشارهاي گوناگون براي برگزاري اين مراسم درسازمان ملل ازاهميت ويژه اي برخورداراست به اين خاطركه چندي پيش با خبر شديم كوفي عنان دبيركل سازمان ملل درپي جمع آوري امضاء است تا مراسمي را به مناسبت شصتمين سالگرد آزادي اردوگاه آشويتس لهستان در 27 ژانويه 1945 ، درسازمان ملل برگزار كند به همين منظوراين خبرگزاري مصاحبه اي را با "عبدالله محمد سيندي"  استاد دانشگاه درنيويورك و كارشناس مسائل صهيونيزم ترتيب داده كه به شرح زير به رويت خوانندگان مي رساند.

س. همانطور كه ممكن است درجريان باشيد كوفي عنان دبير كل سازمان ملل شروع به نظر سنجي از اعضاء مجمع عمومي سازمان ملل كرده تا در شصتمين سالگرد آزادي اردوگاه آشويتس در لهستان توسط نيروهاي روسي، جلسه ويژه اي را برگزار كند، مي خواستم نظر جنابعالي را در اين خصوص جويا شوم؟

ج. پيشنهاد برگزاري اين نشست در سازمان ملل در 24 ژانويه 2005 يك تبليغات سياسي بسيار بزرگ براي رژيم اسرائيل و يهودياني كه از آن حمايت مي كنند خواهد بود. اين كنفرانس پيشنهادي داراي دو جنبه مي باشد:

اول: براي بدست آوردن همدردي بيشتر با رژيم اسرائيل و يهوديان جهان است.

دوم: براي لاپوشاني جنايتهائي است كه آن رژيم روزانه عليه فلسطينيان و ديگر اعراب از سال 1948 انجام ميدهد.

پديده موسوم به هولوكاست دروغي است كه هرگز اتفاق نيافته است و من مقاله اي نوشتم كه اين مساله را"افسانه اي خاص صهيونيسم توصيف كردم". 

 س. اين طرح از سوي جان داندروف سفير آمريكا در سازمان ملل ارائه گرديد، وي در 10 دسامبر طي نامه اي به كوفي عنان نوشت كه مجمع عمومي بايد سه روز قبل از سالگرد اين واقعه نشست ويژه اي را برگزار كند، تا آنجا كه ما مي دانيم اين مساله ارتباطي به آمريكا ندارد جنابعالي اين وضعيت و پيشقدمي آمريكا را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

ج. چيز شگفت انگيزي در اين زمينه وجود ندارد. جان داندروف سفير آمريكا در سازمان ملل يك طرفدار صهيونيست مي باشد كه دستورات خود را از سوي دولت  و وزارت خارجه آمريكا كه هر دو تحت نفوذ شديد يهودياني هستند كه شديداً از اسرائيل حمايت مي كنند، دريافت مي كند. 

حقيقت اين است كه وي پيشنهاد كرد تا سازمان ملل سه روز قبل از سالگرد يادبود آزادي اردوگاه آشويتس اين مراسم را برگزار كند و بطور مشخص اين نشان مي دهد كه اسرائيل رژيمي است كه امروزه درمركز تحولات جهاني قرار دارد. اسرائيل قدرت خود را از قدرت يهوديان و نفوذ آنها در سراسر جهان غرب بويژه در آمريكا و انگليس مي گيرد.

س.  آيا شما فكر مي كنيد يهوديان تا چه ميزاني مي توانند در پشت اين مساله نقش ايفا كنند، چون ما مي دانيم كه اين طرح آمريكا مورد حمايت توماس لنتوس سناتور اهل كاليفرنيا كه خود يك يهودي است و سمپاتي بيش از حدي با اسرائيل دارد، بوده و وي با عنان نيز در اين خصوص ديدار كرد؟

ج. گرچه يهوديان آمريكا 2 الي 3 درصد از مردم آمريكا را تشكيل مي دهند اما آنها در سراسر آمريكا داراي قدرت فوق العاده اي هستند و نفوذي بسيار قوي هم در تمام سطوح دولت ايالات متحده هم در كنگره و هم در كاخ سفيد دارند.لابي صهيونيستي امروزه يكي از قوي ترين لابي ها درايالات متحده مي باشد.هيچ كسي در ايالات متحده نمي تواند آشكارا بودن اينكه قيمتي گزافي را در كار، تجارت و زندگي شخص اش بپردازد تسلط يهوديان بر آمريكا را به چالش كشيده و زير سؤال ببرد. يهوديان آمريكا نفوذ بسيار قوي نه تنها در دولت بلكه در رسانه ها و صنعت، تصاوير متحرك، مؤسسات مالي و ساير حوزه هاي حياتي جامعه آمريكا دارند.

س. ما مي دانيم كه در طول يكي دودهه قبل موضوع اردوگاههاي كار اجباري و كشتار جمعي از سوي گروه مورخيني موسوم به "تجديد نظرطلبان" مورد بررسي و شك قرار گرفته است. آيا شما فكر نمي كنيد كه اين مساله برخاسته از اراده لابي يهوديان در آمريكا و اسرائيل مي باشد كه خواستند اين مساله را در يك چنين نهادي بين المللي مطرح كنند وبدينوسيله آن را زير سؤال مي برند تا با يك نهاد بين المللي روبرو شوند؟

ج. لابي يهوديان در سراسر جهان فكر مي كند كه تمام تچديد نظر طلباني كه هولوكاست را پديده اي اغراق آميز مي دانند جنايتكار جنگي هستند كه بايد تنبيه شوند. يك نفر بايد بداند كه يهوديان صهيونيست و همپيمانان و طرفدارانشان از سال 1947 از ايالات متحده و بسياري از نهادهاي تخصصي اين كشور،  براي ايجاد اسرائيل و حمايت از آن، تبليغ براي آن  و دروغهايشان نظير هولوكاست از آن استفاده كرده اند. برخلاف اكثريت عظيمي از كشورها كه به قوانين بين المللي و قطعنامه هاي سازمان ملل وفادارند ولي اسرائيل و ايالات متحده فراتر از قوانين بين الملل و سازمان ملل هستند و به آن وفادار هم نيستند.

س.در ابتدا ما شاهد بوديم كه بوش قانون آنتي سيميتيزم را براي به اصطلاح كنترل اين پديده در جهان امضاء كرد و راديو دولتي فرانسه نيز بطور قطع تحت فشار مستقيم لابي يهوديان " آلن مينارژ"  (Alain Menargues ) رئيس بخش خبري راديو دولتي آن كشور را كه با انتقاد شديد خود از ديوار حائل در فلسطين اشغالي رژيم اسرائيل را نژاد پرست خواند  اخراج كرد مي خواستم بدانم كه جنابعالي اين فرايند را براي تحولات آتي چگونه ارزيابي مي كنيد؟

ج.  هدف از قانون يهود ستيزي دولت بوش اين است كه تمام انتقادها عليه رژيم اسرائيل را به سكوت كشانده و ددمنشي ها و دروغهاي اين رژيم را از بين ببرد. دولت بوش از اعراب و مسلمانان در مقابل تبليغات شرورانه و نژاد پرستانه كه آنها در سراسر ايالات متحده با آن روبرو هستند حمايت نمي كند. براي مثال دولت بوش اخيراً شبكه تلويزيوني لبناني المنار را در آمريكا تعطيل كرده است و اين اقدام از سوي فرانسه نيز اتخاذ گرديده است. اين نمونه و مثال خوبي است كه نشان مي دهد آزادي بيان در آمريكا يا فرانسه وجود ندارد. در حاليكه رسانه هاي اسرائيل و آمريكا آزادند تا مسلمانان، فلسطينيان و اعراب را تحقير كنند، اعراب و مسلمانان هيچگونه حقي براي افشا دروغهاي و وحشي گري اسرائيل ندارند.

کد خبر 151803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha