۶ بهمن ۱۳۸۳، ۱۹:۳۸

در ادامه نشست هفتگي دفتر ديدار مجلس با مسئولان اجرايي وقضايي برگزارشد

نشست نمايندگان مجلس و معاون اجرايي قوه قضاييه براي پيگيري مشكلات قضايي مردم

نمايندگان مجلس شوراي اسلامي امروز در جلسه‌اي مشترك با معاون اجرايي قوه قضاييه به پيگيري مسايل و مشكلات قضايي مردم حوزه‌هاي انتخابيه خود پرداختند.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در ادامه نشست هفتگي دفتر ديدار مجلس با مسئولان اجرايي و قضايي، با حضور امير عباس سهراب بيگ معاون اجرايي قوه قضاييه، به ارايه مسايل و مشكلات قضايي موكلان خود پرداختند و خواستار رسيدگي به اين امور شدند.

آقايان جعفرزاده، يوسفيان و زماني فر نمايندگان شهرهاي ماكو و چالدران، آمل و لاريجان و ملاير در اين جلسه حضور يافتند.
تراكم كار در ادارات دادگستري و اطاله دادرسي در اين مراكز به عنوان يكي از مشكلات اصلي در بخش قضايي از سوي نمايندگان مطرح و پيشنهاد شد براي رفع اين مشكل، نسبت به اعزام قضات به برخي از اين مناطق اقدام شود.

معاون اجرايي قوه قضاييه نيز در پايان اين نشست ضمن تقدير از امكان برگزاري نشست هاي مشترك با نمايندگان مردم در خانه ملت، تصريح كرد: گزارش اين ديدارها به رياست قوه قضاييه جهت تعيين راهكارهاي پيشنهادي ارايه خواهد شد.

کد خبر 152131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha